Sarı, Derik'te öğretmenlerle bir araya geldi
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Derik ilçesinde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.
İlçede görev yapan 8. sınıf öğretmenleriyle buluşmasında konuşan Sarı, ülke geleceğinin öğretmenlerin elinde olduğunu, 2040-2050 yıllarında daha ferah bir ülke için bugünden temelin sağlam atılması gerektiğini belirtti.
Yakup Sarı, Eğitim öğretimin sekizinci haftasına geldiklerini zamanın çok hızlı geçtiğini zamanla yarış halinde olduklarının altını çizerek, Gelecek vaat eden bir başarının temeli ortak sınavlardan geçtiğini, ortak sınavlarda başarılı olan bir öğrencinin bu başarısını tüm eğitim hayatında devam ettirebilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, yaptığı konuşmasında; Öğretmenlerden sadece akademik başarıya odaklanmamalarını, öncelikle vatanına bağlı bireylerin yetişmesine önem vermeleri gerektiğine vurgu yaptı. 15 Temmuz gecesini hatırlatarak, vatanına bağlı bireyler yetiştirmenin ne kadar önem arz ettiğini vurguladı.
İlçedeki öğretmenlerin sorunlarını da dinleyen Sarı, Öğretmenlere yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, devam eden eğitim-öğretim sezonu için hayırlı hizmetler ve başarıları dileklerini iletti.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum