tatlidede

2A Mühendislik Dispenser ve Elektrik Motorları

2A Mühendislik uzun yılları aşan tecrübesiyle müşterilerine en profesyonel hizmeti sağlayan kuruluştur.
  • 25.05.2022 16:20
2A Mühendislik Dispenser ve Elektrik Motorları

Otomotiv sektöründe yılların vermiş olduğu birikim ve anlayışla bu alanda lider konumdadır. Teknoloji ve yeniliğe her zaman önem veren 2A Mühendislik ürün çeşitliliğindeki zenginlikte dikkat çekiyor. Müşterilerin ihtiyaç duyduğu servis, bakım ve donanım ihtiyacını karşılamayı temel ilke edinmiştir. 

2A Mühendislik müşterilerin ihtiyaç duyduğu ekipman desteği ve uzman kadrosuyla çözüm odaklı yaklaşımlarla müşterilerine hizmet sağlamaktadır. Müşteri memnuniyetine önem veren, yeniliğe her zaman açık, çevre dostu ürün ve ekipman desteği ile ülkemizde alanına öncülük etmektedir. 

 

Dispenser

Akaryakıt sektöründeki sınırlı hammadde otomotiv firmalarının dikkatini çeken bir sorundur. Bazı yakıt türlerinin çevreye vermiş olduğu zararlar da düşünüldüğünde yeni projelerin geliştirilmesi gerekmektedir. Bu sebeple alternatif enerji kaynakları gitgide önem arz etmektedir. 2A Mühendislik ise yenilenmeye olan inancı ve desteği ile bu alana hizmet vermektedir. Bu bakımdan araç yakıt sistemlerinde en çok tercih edilen çevre dostu BRC LPG yakıt sistemleridir. BRC’nin tek distribütörü konumunda bulunduğu için alandaki tecrübesiyle ülkemizde alternatif yakıt kullanımının yaygınlaşmasına hizmet etmektedir. 

‘’Sürdürülebilir bir iş, istasyon için en önemli kuraldır’’ mottosuyla sektörü besleyen 2A Mühendislik akaryakıtın doğru aktarımı konusunda da en son  teknolojiyi kullanmaktadır. 

Akaryakıtın basınçlı bir şekilde aktarımını sağlayan dispenser sistemi hızlı, kolay ve güvenilir olduğu için daha çok tercih edilmektedir. Akaryakıt istasyon araç gereçlerinin temini konusunda da yine kendi bünyesinde bulunan mühendislerce ekipman ihtiyacını karşılamaktadır. Gerekli olduğu takdirde bazı ürünler ithal edildiği gibi çeşitli ülkelere ihracat da yapılabilmektedir.

Elektrik Motorları

Elektrik motorlar çağın değişen şartlarına yanıt veren çevre dostu bir üründür. Enerji tasarrufu ve enerjinin verimli kullanılmasını sağlayan bu motorlar yakıt ve bütçe dostu oldukları için tercih edilmektedir. Tüketimin katlanarak arttığı bu zamanlarda enerjiye olan ihtiyaç da bir o kadar artmaktadır. Bu yüzden elektrik motorlar kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır. Oluşabilecek tehlikelere karşı yüksek güvenlik teminatı veren bu motorlar kullanımı da bir o kadar kolaydır. Yanmalı motorların çalışma prensibiyle çalışmadığı için patlayıcı ve yanıcı ortamlarda da kullanımı uygundur. 

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz