matesis
dedas

Birevim: Bize danışmadan ev veya araba alma

Birevim Yöneticileri gazetemiz haber merkezini ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
  • 24.12.2020 13:48
Birevim: Bize danışmadan ev veya araba alma

Faizsiz yatırımın lider markalarından biri olan Birevim Mardin yöneticileri gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş'i Tasarruf Finans Uzmani Hasan Aktaş ile birlikte ziyaret eden Faizsiz yatırım sahibi olmanın makul yollarını gösteren Birevim’in Mardin İl Müdürü Salih Cengiz gazetemiz yetkileri ile tanışmak ve çalışmaları hakkında bilgi vermek adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mardin'de verdikleri hizmeti kadınların altın gününe benzeten Cengiz "Kadınların altın günü yapması gibi biz de müşterilerimiz br gruba dâhil ederek, her ay bir ev veya araç sahibi yapıyoruz. Faizsiz kredi desteği sağlamak gibi düşünün. 60 ayda toplayacağı parayı biz çok daha kısa bir sürede kendisine veriyoruz. Mardinlilere çağrımız, bize danışmadan ev veya araba almasınlar. Herkes kampanyalarımız hakkında bilgi edinebilmek için Bir Evim’e bekliyoruz.”dedi.

Birevimin çalışm prensiblerini anlatan Cengiz "Biz Türkiye’de insanları faize ezdirmeden kendi imkanları ile bir şeyler yapabilmelerini sağlıyoruz.  FAİZ YOK, BAŞKA FARKLAR YOK! Birevim'de faiz, vade farkı ya da başka farklar yok! Hiç fark ödemeden ev sahibi olursunuz. TAKSİTLERİNİZİ KENDİNİZ BELİRLEYİN. Birevim'de ödemek istediğiniz aylık taksitleri bütçenize göre kendiniz belirleyebilirsiniz. BORCUNUZ ERKEN BİTİYOR. Birevim’de toplam borcunuz olması gerekenden çok daha erken bitiyor. İSTEYENE HİÇ PEŞİNATSIZ. Birevim'de peşinat zorunlu değil. İsteyen hiç peşinat vermeden ev sahibi olabilir. EVİNİZİ UCUZA MAL EDİN. Alacağınız evi taksitli ev alma yöntemlerinin tamamından daha ucuza mal edebilirsiniz. TÜM TÜRKİYE'DE İSTEYEN HERKES İÇİN. Birevim ile tüm Türkiye'de isteyen herkes ev sahibi olup, istediği yerden evini alabilir. Yani tam manası ile topluma hizmet veren bir sektörüz. Biz bundan geri adım atmayacağız. Birevim kazandıkça, kazancımızı toplumla paylaşmaya devam edeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. ”dedi.

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz