EPDK, elektrik faturalarındaki usülsüzlüğü biliyor
EPDK elektrik dağıtım şirketlerinin faturalardaki usülsüzlüklerinin farkında olduklarını gerekli düzenlemeleri yakın zamanda yapacaklarını açıkladı
Vatandaşların dağıtım ve tedarik şirketleri ile karşılaştıkları problemlerden haberdar olduklarını açıklayan Yılmaz, usulsüzlüklerin üzerine doğrudan gidildiğini, herhangi bir istisna gözetilmeden sorunların çözümü konusunda yaptırımların uygulandığı ve şirketlerin gerektiği şekilde cezalandırıldığını kaydetti. Yılmaz, şöyle devam etti:
"Vatandaşlarımız rahat olsunlar, tüm haklarını koruyacak şekilde kurumumuz çalışmakta, şirketlerin yaptığı manipülasyonlar için gerekli düzeltici/cezalandırıcı çalışmalar yapılmaktadır. Yapacakları manipülasyonlar ve etkilerinin tamamı Kurumumuzca bilinmekte ve gerekli tedbir ve önleyici düzenlemelerimiz hazırdır."
Petroldeki ve dövizdeki son artışların akaryakıt fiyatlarına olumsuz yansıdığına işaret eden Yılmaz, bu dalgalanmanın önümüzdeki süreçte durulacağını ümit ettiğini ifade etti.
Tüketicilerin rahat olmasını isteyen Mustafa Yılmaz, EPDK'nın akaryakıt piyasasındaki rafineri ve dağıtım şirketlerinin fiyat oluşumunu yakından izlediğini belirtti. Yılmaz, haksız kazanılacak bir kuruşun bile peşine düştüklerini bildirdi.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
2 yorumMillet usulsüzlük yapıyor yapmasına da milleten çok güç sahiplerini,efendileri ve baronları düşünen, avam tabiriyle ise ne kadar da kraldan çok kralcı varmış be!
Peki ya milletin usulsüzlüğü ne olacak?