matesis
dedas

İlk sahibi tarafından test edilen Ford Ecosport'un Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Ford tarafindan piyasaya yeni sürülen Yeni EcoSport yeni sahibi tarafından test edildi. İlk izlenimi tam anlamıyla bir SUV ve kesinlikle bir dayanıklılık duygusu uyandıran Ecosport, Keskin hatları ve zarif, modern görünümü bu arabayı şık ve sofistike hale getirerek gittiği her yerde fark yaratıyor. İşte bu aracı almadan önce A'dan Z'ye Ecosport hakkında bilmeniz gereken herşey...
  • 12.04.2021 19:09
İlk sahibi tarafından test edilen Ford Ecosport'un Teknik Özellikleri ve  Fiyat Listesi

Şık, Güçlü ve Sportif Tasarım

Yeni EcoSport tam anlamıyla bir SUV ve kesinlikle bir dayanıklılık duygusu uyandırıyor. Keskin hatları ve zarif, modern görünümü bu arabayı şık ve sofistike hale getirerek gittiği her yerde fark yaratıyor.

KUSURSUZ SÜRÜŞ KEYFİ

Elektrik Servo (EPAS) direksiyonun hassas manevra kabiliyeti çok dar alanlara bile park etmenizi kolaylaştırır. Daha fazla kontrol alanı sağlayan yapısıyla mükemmel yol hakimiyeti sunar.

YÜKSEK PERFORMANS

EcoSport, Yılın Uluslararası Motoru ödülünü üst üste altı kez kazanan 1.0 litrelikEcoBoost benzinli motor*. 125PS güç sağlayan seçeneğiyle, yüksek performans sunar

* 1.0 litre kategorisinin kazananı.

ERGONOMİ VE AKILLI TASARIMIN BULUŞMASI.

Yeni Ford EcoSport’ta bulunan özelliklerin her biri yolculuklarınızın daha keyifli ve güvenli olmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Ford SYNC her zaman bağlantıda kalmanızı ve sesli komutlar veya 8 inç renkli dokunmatik ekranı ile telefonunuzu, müziği ve bazı araç içi fonksiyonları kontrol edebilmenizi sağlar. 675 watt'lık B&O PLAY ses sistemi ise, tam 10 premium hoparlör ile zengin, güçlü bir ses deneyimi sunar. Dört yönde ayarlanabilen, ısıtmalı koltuklar ve direksiyon gibi detaylar sayesinde, direksiyon başına her geçtiğinizde rahatlatıcı olduğu kadar güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır.

DAHA KONTROLLÜ FREN SAĞLAYAN GELİŞMİŞ SİSTEMLER

Anti blokaj fren sistemi (ABS) ve elektronik fren gücü dağıtım sistemi bir arada çalışarak, daha etkin fren yapılmasını sağlar.

Bagaj alanınızı kendinize göre ayarlayın

EcoSport beş kişilik oturma düzeninde 356 litre kapasiteli bagaj hacmi sunar. İki kişilik oturma düzeninde ve arka koltuklar yatar konuma alındığında ise 1.238 litre kapasiteli bir bagaj alanı sunar.

Ford EcoSport kataloğu için tıklayın
Ford EcoSport teknik föyü için tıklayın
Ford EcoSport fiyat listesi için tıklayın

8” dokunmatik ekran ve AppLink özellikli

Ford SYNC Yeni Ford EcoSport ile seyahat etmek, dış dünyayla teması kesmek anlamına gelmiyor. Ford SYNC, akıllı telefonunuzla entegrasyonu destekliyor ve her şeyin kontrolünüz altında olmasını sağlıyor. Telefon görüşmelerinizden mesajlarınıza, müzik sisteminden telefonunuzdaki uygulamalara kadar her şeyi dokunmatik ekran üzerinden gerçekleştiriyor

B&O PLAY Ses Sistemi Klasik müzikten rock müziğe...

Hangi müziği tercih ederseniz edin, her müzik türü, sanatçılar tarafından istenilen ses kalitesinde dinlenmeyi hak ediyor. 10 hoparlöre sahip 675 watt’lık nefes kesen B&O PLAY Ses Sistemi işte tam da bunu sağlamaktadır. Bu sistem, her sürüşü ayrı bir deneyim haline getirmek için B&O PLAY Ses Sistemi’nin akustik mühendisleri tarafından yalnızca Ford EcoSport için tasarlanmıştır.

Buna ek olarak, benzersiz hoparlör tasarımı Ford EcoSport’un şık iç mekânı ile mükemmel uyum sağlamaktadır.

• Modele özel ses kalibrasyonu

• 10 hoparlörlü birinci sınıf ses sistemi

• Çevresel ses sistemi

• 675 watt

• Benzersiz B&O PLAY tasarımı

 

Her Şey Kontrol Altında

Ford EcoSport, kusursuz bir sürüş deneyimi sunuyor. Yüksek sürüş pozisyonu sayesinde mükemmel görüş alanı sağlıyor. 190 mm’lik yerden yükseklik değeri ile yoldaki çukurlar ve su birikintileri için endişelenmeniz gerekmiyor.

• Yüksek Sürüş Pozisyonu

• 190 mm (Dizel), 160 mm (Benzin) Yerden Yükseklik

• 330 Uzaklaşma Açısı

• 230 Rampa Açısı

• 210 Yaklaşma Açısı

 

Sportif Karakter

Ford EcoSport, ST-Line serisiyle performans araçlarının sahip olduğu çarpıcı sportif duruşu sunuyor.

ST-Line’a özel yan eteklikler, petek görünümlü ızgarası, spor süspansiyonu ST-Line’ın ayırt edici tasarımını ön plana çıkarıyor. Karakteristik dikiş detaylı spor koltuklar, deri direksiyon ve vites topuzu, alaşımlı pedallar...

Sportif ve şık görünüm, EcoSport STLine’ın iç tasarımında da kendini gösteriyor

 

Daha Az Tüketim Daha Fazla Performans

EcoSport’ta heyecan verici performans ile verimlilik arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz.

Altı yıl üst üste yılın uluslararası motoru ödülünü alan ve yakıt tasarrufunu bir üst seviyeye çıkaran 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor, Otomatik Başlat/Durdur Sistemi ile emrinizde.

Yüksek performanslı ve verimli motor seçenekleri, gelişmiş sürüş dinamikleri ve hassas yol tutuşuyla eşsiz bir sürüş deneyimine hazır olun.

Direksiyondan Vites Değiştirmenin Keyfini Çıkarın

6 vitesli otomatik şanzıman, özellikle şehir trafiğinde keyifli ve rahat sürüş deneyimi sunar.

Yarış otomobillerinden esinlenen bu teknoloji, hızlı vites değiştirme seçeneğini parmaklarınızın ucuna getiriyor. Vites kumandalarının direksiyona yerleştirilmiş olması kontrolünüzü kolaylaştırıyor.

Kör Nokta Uyarı Sistemi 

FORD EcoSport Donanım ve Teknolojiler 22 23 Kör Nokta Uyarı Sistemi, uzun yolculukların daha güvenli hale gelmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Herhangi bir araç, Ford Ecosport’un sağından ya da solundan kör noktaya girdiğinde, sistem, o tarafın yan aynasında bulunan LED uyarı lambasıyla sürücüyü uyarır.

 

Park Sensörleri 

Ford EcoSport ile dar alanlara bile park etmek artık çok kolay. Bir sinyal sesi, aracın arka kısmıyla engel arasındaki mesafeyi tahmin etmenize yardımcı olur, böylece park etmeniz ve manevra yapmanız kolaylaşır. Isıtmalı Ön Cam, soğuk kış günlerinde bile saniyeler içinde buz ve buğuyu yok eder.

Taşıma Grubu Aksesuarları

Ford EcoSport’ta sunulan taşıma grubu aksesuarları ile ihtiyaçlarınızı karşılar ve ek taşıma alanları yaratabilirsiniz. Geri Görüş Kamerası Geri Görüş Kamerası, geri vitesi seçtiğiniz anda devreye girer ve aracınızın arkasında duran her şeyi orta konsoldaki yerleşik ekranda gösterir. Sistem, en dar alanlara bile zahmetsizce park etmenizi sağlamak için sanal çizgilerle size yardımcı olur.

FORD ALMAYA KARAR VERDİYSENİZ

Ford Options özellikle size daha sık yeni araç sürüş keyfini yaşatmak için sunduğumuz bir üründür. Size kalan, sözleşme süresini belirledikten sonra sürenin sonunda aracınızı kullanmaya devam etmek, değiştirmek ya da geri vermek arasında karar vermektir.

Avantajları:

· Her 2, 3 veya 4 yılda bir yeni bir Ford kullanma imk ânı · Standart krediye göre daha düşük aylık taksit seçenekleri · Vade seçeneğinize göre değişen son ödeme seçeneği Geriye kalan son ödeme için Ford Options size üç seçenek sunuyor;

1 - Başka bir araç seçmek: “Ford’unuz hep yeni kalsın.” Aracınızın sözleşmede belirtilen koşulları sağlaması durumunda dilerseniz aracınızı satın aldığınız yetkili satıcıda takas ederek yeni bir araç alabilirsiniz. Böylece 2-3 yılda bir aracınızı yenileme şansını yakalayabilirsiniz. Bu opsiyonda vade bitimindeki son ödemeniz sizin yerinize yapılır. Yetkili satıcı aracınızı piyasa koşullarında değerlendirerek, vade sonundaki son ödemenizi sizin yerinize kapatır. Piyasa koşullarında verilen fiyatın vade sonundaki son ödemenin üzerinde olması durumunda ise aradaki farkı bir sonraki yeni aracınızın peşinatı olarak kullanabilirsiniz.

2 - Aracınızı elinizde tutmak: “Ford’unuzu kullanmaya devam edin.” Aracınızı elinizde tutmaya karar verirseniz, yapmanız gereken sadece son ödemeyi yapmak. Ödemeyi yaptıktan sonra araç sizindir.

3 - Araç sözleşmesini sonlandırın: “Kısa vadeli ihtiyaçlarınız için Ford.” Aracınızın sözleşmede belirtilen koşulları sağlaması durumunda, dilerseniz herhangi bir ek ödeme yapmadan aracınızı aldığınız yetkili satıcıya iade edebilirsiniz. 30 31 Ford sahibi olmanın ayrıcalığını her an, her yerde yaşayabilmeniz için ihtiyacınız olan her şey Aktif Memnuniyet Sistemi’nde.

İşte karşınızda Aktif Memnuniyet Sistemi’nin yüzünüzü güldürecek özellikleri:

Ford Aktif Yol Destek Asistanı (FAYDA): Yolda tatsız bir sürprizle karşılaştığınız an, 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz 444 3673’ü ararsınız, uzman ekibimiz anında yola çıkarak desteğe gelir. Orada çözülebilecek sorunları hemen çözer, aksi halde Ford’unuzun en yakın yetkili servise götürülmesini sağlar. FAYDA sadece aracınızla ilgilenmekle kalmaz, gideceğiniz yere istediğiniz ulaşım aracını kullanarak gitmenize, dilerseniz en yakın 5 yıldızlı otelde konaklayabilmenize ya da ikame aracınızla yolunuza devam etmenize de olanak sağlar.

F KASKO: Ford’unuza özel hazırlanmış Allianz Sigorta ve Axa Sigorta işbirliğiyle oluşturulmuş F Kasko, orijinal yedek parça hizmeti, uzman servis ekibi ayrıcalığı ve Ford güvenlik standartlarına uygun onarım garantisiyle kendinizi hep güvende hissetmenizi sağlar.

İlk Buluşma Programı: Hayalinizdeki Ford’a sahip olduktan sonra 3 ay içerisinde, temel kontrollerden oluşan ön bakıma ücretsiz sahip olabilir, ayrıca Ford’unuzla ilgili detaylı sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Yetkili servislerimizle ilk buluşmanız için gereken randevuyu web sitemiz üzerinden alabilir, size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

 

 

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz