tatlidede

Lokman Dündar, Güven ve kaliteden ödün vermek yok!

Mardin'de ve bölge illerinde başarılı müteahhitlik hizmetleriyle adını duyuran DÜndar Yapı İnşaat, İzmir'de yeni yatırımlarıyla alanındaki başarısını sürdürüyor.
  • 18.04.2024 12:17
Lokman Dündar, Güven ve kaliteden ödün vermek yok!

Mardin'de ve bölge illerinde birçok başarılı yatırıma imza atan Dündar Yapı İnşaat, İzmir Güzelbahçe ve tatil beldeleri olan Seferihisar ile Urla'da yatırımlarını sürdürüyor.

Dündar Yapı İnşaatın Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı - başarılı İş İnsanı Lokman Dündar, İzmir'de farklı noktalarda başarılı yatırımlarla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Mardin başta olmak üzere bölgenin farklı yerlerinde 20 yıla aşkın süredir başarılı yatırımlara imza attıklarını, inşaat alanında güven ve kaliteden ödün vermeden elde edilen inşaat alanındaki başarı çıtasını İzmir'in farklı ilçelerinde Dündar Yapı İnşaat olarak, yepyeni bir vizyon ve kurumsal bir anlayışla sürdürmeye devam ettiklerini kaydetti.

Yapı ve inşaat yatırımlarının önemli bir kısmını artık İzmir'deki faaliyetlerle sürdüreceklerini belirten başarılı İş İnsanı Lokman Dündar, "Mardin'de ve bölge illerinde birçok başarılı ve iddialı konut, İş merkezi eksenli inşaat ve müteahitlik hizmetlerine imza attık. Kendi öz sermayemiz ve kaynaklarımızla yaptığımız çalışmalarda herşeyden önce bölgede bizlere duyulan güvene helal getirmeyecek ciddi bir sorumlulukla hareket ettik. Yaptığımız bütün yatırımlarda kaliteyi önemsedik, muhattablarımızın memnuniyetini kazancımızın önünde tuttuk. Şimdi artık İzmir'de bugüne kadar yaptığımız başarılı hizmetlerin çıtasını yükseltmek, yeni yatırımlarla yeni başarı hikayeleri eklemenin vaktidir. İzmir Güzelbahçe ve Urla'da, Seferihisar'da önemli villa, konut yatırımlarımız var. Tamamladığımız işlerimiz de oldu, devam eden projelerimiz de var. İnşallah kendi alanımızda bugüne kadar oluşturduğumuz güven ve kaliteye dayalı yatırımlarımızı yeni vizyonumuzla sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

Image descriptionImage descriptionImage descriptionImage descriptionImage descriptionImage descriptionImage description

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz