matesis
dedas

Resmi Olarak Duyuru Yapıldı! Son Dakika! Bu Bankalar Hem Kredi Hem de Kredi Kartı Veriyor, Son Başvuru Ay Sonunda

Son Dakika Resmi Olarak Duyuru Yapıldı! Bu Bankalar Hem Kredi Hem de Kredi Kartı Veriyor, Son Başvuru Ay Sonunda. Sizlerde hem kredi hem de kredi kartı almak istiyorsanız, haberin devamını okuyunuz...
  • 16.07.2021 15:26
Resmi Olarak Duyuru Yapıldı! Son Dakika! Bu Bankalar Hem Kredi Hem de Kredi Kartı Veriyor, Son Başvuru Ay Sonunda

Beklenen açıklama geldi. Merakla bekleniyordu. Son Dakika Resmi Olarak Duyuru Yapıldı! Bu Bankalar Hem Kredi Hem de Kredi Kartı Veriyor, Son Başvuru Ay Sonunda.

Sizlerde hem kredi hem de kredi kartı almak istiyorsanız, kampanya başlatan bankalardan işlem yapabileceksiniz. Hem kredi hem de kredi kartı almak artık çok basit oldu. Bankalar yaptıkları duyuru ile birlikte, müşterilerine hemen onay vereceğini duyurdu.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler aynı zamanda kendilerine aynı banka üzerinden kredi kartı da almak istiyorlar. Bankalar kredi verdiği zaman müşterilerine genel olarak kredi kartı vermemektedirler. Çünkü sizin kredi ödemelerinizin ne durumda olacaklarını merak etmektedirler. 

Kredi ödemelerini düzgün olduktan sonra kredi kartıda alabiliyorsunuz. Ama bazı bankalar sizlere kredi verdikten sonra kredi kartı da vermeye başlamıştır. Bunları yapabilmeniz için yüksek kredi notunuzun olması ve gelir durumunuzda bir sıkıntı olmaması gerekiyor. 

Ödeme performansınız eğer düzgün ise kredi başvurusu yaptığınız bankalardan kredi kartı başvurusunda yaparak onay alabilirsiniz. Şimdi sizleri hangi bankaların bu işlemler için onay verdiği hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

QNB Finansbank kredi ve kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

İhtiyaç kredisi almak istiyorsanız, Finansbank üzerinden kredi başvurunuzu oturduğunuz yerden yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmak için kimlik numaranızı 50/30 numarasına göndererek 50.000 TL'ye kadar onay alabilirsiniz. Kredi onayı aldıktan sonra bu onaylı mesaj ile birlikte kimliğinizi alarak en yakın Finansbank Şubesi ne gittiğinizde bankadan kredinizi kullanabilirsiniz. Bu kullanım esnasında ayrıca bankanın kredi kartı olan CardFinans kredi kartı başvurusunda yapabiliyorsunuz.

Bu bankanın diğer bankalardan olan ayrıcalığı ise CardFinans kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra onay almanız da beraber kartınız size anlamda verilecektir. Şifrenizi oluşturduktan sonra kredi kartınızı da kullanabiliyorsunuz. CardFinans kredi kartı başvurusunu banka şubesinden internet sitesinden de yapabilirsiniz. Eğer internet bankacılığı kullanıyorsanız, Finansbank kredi ve kredi kartı başvurusunu aynı anda internet bankacılığı üzerinden Online olarak yapabiliyorsunuz.

Akbank kredi ve kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Akbank üzerinden de hızlı kredi ve hızlı kredi kartı başvurusu yapabiliyorsunuz. Akbank 50.000 TL'ye kadar direkt uygulaması üzerinden sizleri online olarak kredi vermektedir. 50.000 TL kredi aldığınızda banka şubesinden veya internet bankacılığı üzerinden kredi kartı başvurusu da yaparsanız onay alacaksınız.

Akbank kredi ve kredi kartı başvurusu yapacak olan müşterilerin kredi notu uygun olması durumunda aynı gün içerisinde onay alabilmektedir. Ayrıca banka şubelerinden de bu işlemler yapılmaktadır.

Size en yakın Akbank şubesine giderek hem kredi hem de kredi kartı için başvuruda bulunabilirsiniz. Akbank şubeleri üzerinden Akbank Axess kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler kartlarını hemen bireysel temsilciden alacaklar ve şifrelerini oluşturduktan sonra kartını kullanmaya başlayacaklardır.

Denizbank kredi ve kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapacak olan müşteriler mesaj atarak veya internet sitesine girerek kredi kartı için de işlem yapabilirler. DenizBank kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ve mesaj atmak istiyorsanız cep telefonunuzu Mesaj kısmına girdikten sonra Kredim yazıp boşluk bırakın ve kimlik numaranızı yazdıktan sonra 32-80 numarasına gönderin. Gönderim yaptıktan sonra 5 dakika içerisinde kredi başvurunuz onaylanacak ve onaylanan krediniz hemen hesabınıza alabileceksiniz.

Denizbank şubelerinden yapılacak olan bu kredi ödemesinden sonra dilerseniz DenizBank Bonus özellikli kredi kartı için ve başvuru yapabilirsiniz. Kredi kartı başvurunuz onaylanacaktır. Başvurusu onaylanan kredi kartı 10 gün içerisinde ev adresinize veya iş adresinize kurye ile gönderilecektir. Denizbank internet bankacılığı kullanan müşteriler de online olarak hem kredi hem de kredi kartı başvurusunu yapabilir. Online olarak yaptınız kredi kartı başvurusunda onay alırsanız ne kadar limitli kredi kartınızın olduğunu görebilirsiniz.

İLAN365.NET

Yorum Yaz