tatlidede

Ulthera Nedir? Ameliyatsız Yüz Germenin Keyfini Çıkarın !!! Kolayca 10 Yaş Gençleşin

Ameliyatsız yüz germe işlemlerinden biri olan ulthera bugün tek seansta sizi bulunduğunuz yaştan çıkarıp 10 yıl geriye götürüyor. Zaman içinde yolculuğa çıkaran Ultherapy sayesinde yüzdeki yaşlılığa dair tüm izler silinirken yüze gençliğin ışıltısı geliyor.
  • 20.02.2021 16:08
Ulthera Nedir? Ameliyatsız Yüz Germenin Keyfini Çıkarın !!! Kolayca 10 Yaş Gençleşin

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Leyla Arvas, dinlenme süresi, acı, ağrı, bakım gibi zamana ihtiyaç duyulan ve yaşam kalitesinin kısmen de olsa sekteye uğratan cerrahi müdahalelere göre, Ultherapy ile çok daha kısa bir sürede ekstra bakıma, nekahat süresine, acı, ağrı gibi durumlara yol açılmadan rahat ve pratik bir şekilde uygulanabileceğini belirtiyor.

 

Ulthera Neden Tercih Ediliyor?

Ulthera teknolojisi kişide cerrahi bir müdahaleye gerek olmadan, anti aging uygulamaları arasında en çok tercih edilen tedavi yöntemidir.

Kesi izi, iğne, enjeksiyon kullanılmadan sadece ultherapy cihazı ve ses dalgaları kullanılarak uygulanan yöntem tek seans alınan bir işlemdir. Uygulama sonrası rutin hayata adaptasyon sıkıntısı görülmez. Cerrahi işlem olmadığı için skar izi oluşmaz, enfeksiyon riski yoktur.

Ulthera Nasıl Uygulanır?

Ulthera uygulamasından önce cilt temizlenerek uygulamaya hazır hale getirilir. Ultrason jeli cilt üzerine uygulanarak tedavi bölgeleri belirlenir. Ulthera cihaz monitöründe, tedaviye ihtiyaç olan yerler derinlemesine bakılır ve incelenerek işleme geçilir. Ultrason enerjisinin deri alt bölümlerine uygulanması ve tedavi edilen bölgenin ısıtılarak bağ dokusu üzerinde onarılması hücreler tarafından mümkün olan hasar bırakılması esasına dayanır. Hasar bırakılan bölgelerde kolajen oluşumu ile cilt kendi kendini bir bakıma tedavi etmeye başlar, bağ dokusu aralarındaki kolajen artışı ile yüz bölgesinde sıkılaşma ve lifting etkisi görülür.

Rejenerasyon yeteneği yüksek olan cilt üzerinde yapılan Ulthera tedavisi ile cilt altı dokuları yeniden yapılandırılır.Uygulama sırasında mikro iğnelerin deri yüzeyine batıp çıkması gibi bir his oluşan uygulamada,  bu his kolajen üretiminin tetiklenip, yenilenme sürecinin başlatıldığını belirtir.

 

Hangi Bölgelere Uygulanıyor?

  • Yüz germe
  • Göz kapağı kaldırma
  • Kaş kaldırma
  • Yüz ovalini şekillendirme
  • Cilt gençleştirme
  • Yüz sıkılaştırma
  • Boyun germe
  • Dekolte germe işlemlerinde güvenle kullanılır.

ULTHERA VÜCUTTA KULLANILIR MI? 

Ultherapy deri katmanlarına etkili olduğundan vücutta da sarkan bölgelerde kullanılabilir. Ulthera uygulanabilecek vücut bölgeleri; 

  • kollar
  • Bacak iç yüzleri 
  • dizler
  • karın dır .

Ulthera Öncesi Ve Sonrası

Ulthera tedavisi öncesinde ve sonrasında yapılması gereken ekstra bir işlem bulunmaz. Uygulamadan sonra diğer tedavi işlemlerinde hekim tarafından belirtilen güneşe çıkmama, su, deniz, havuz temasından kaçınmak gibi tavsiyeler Ulthera işlemi için geçerli değildir. Ulthera işlemi cilt yüzeyine asla zarar vermez, yapılan işlem cildin alt katmanlarındaki bağ dokularını hedefler.

 

Ultheranın Yüzdeki Etkisi Nasıl Olur?

Ulthera uygulaması yapıldıktan sonra cilt hemen toparlanmaya başlar. Bu toparlanma 3.ayın sonuna kadar devam ederek istenen ve hedeflenen görünüme ulaşılır. Yapılacak olan tek bir uygulama ile elde edilen sonuç minimum 1 yıl maksimum 4 yıl olmaktadır. Kişinin cilt kalitesine, deri elastikiyetine, genetik özelliklerine, yaşam konforuna bağlı olarak sonuçlar değişebilir.

Uygulama Sırasında Acı Hissedilir Mi?

Seans sırasında hastaların hissettikleri birbirinden farklı olabiliyor. Ağrı eşiği düşük kişiler ısı etkisini daha fazla hissederken, dayanıklı ve acı eşiği yüksek olan kişilerde ısı etkisi çok daha az şekilde hissediliyor. Acı eşiği düşük kimseler seans sonrasında acıyı anlık iğne batmaları gibi olduğunu belirtiyorlar. Bu batmaların iyi yanı ise, ısı etkisinin derin dokuya kadar ulaştığının ve cildin alt katmanlarında kontrollü hasar bıraktığı anlamına gelmesidir.

 

Ulthera Fiyatları

Ulthera fiyatları uygulama alanına göre değişiklik gösterebilir. Kliniğimizde Ulthera tedavisi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Leyla Arvas tarafından yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Bu nedenle 0212 241 46 24 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak Ulthera Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz