matesis
dedas

Webba Kimya ürünleri AS Yıldız Tarım'la bölge üreticileriyle tanıştı

2015 yılında Antalya'da kurulan ve geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en çok büyüyen 100 büyük firmasının arasında bulunan Webba Kimya Ürünleri, AS Yıldız Tarım'ın Bölge Dispiritörlüğü ile Kızıltepe'de bölge üreticilerinin hizmetine girdi.
  • 18.12.2020 18:08
Webba Kimya ürünleri AS Yıldız Tarım'la bölge üreticileriyle tanıştı

Kızıltepe'deki (TOKİ) Yenikent Mahallesi'nde AS Yıldız Tarım'ın Sahibi İşadamı Mehmet Yıldız girişimiyle bölgedeki tarım üreticilerine daha kaliteli ürün yetiştirmek kazandırılan Webba Kimya Bölge Distribütörlüğü sektörün en iddialı markası olarak hem bölge çiftçisine bilgilendirici eğitimlerle sosyal sorumluluğunu yerine getiriyor hem de daha kaliteli ürün daha bereketli hasat için çiftçilere ürün tanıtım toplantılarını düzenliyor.

Webba Kimya'yı Günaydoğu bölgesindeki tek bölge distriütörlüğünün AS Yıldız Tarım şirketinin olduğunu kaydeden İşadamı Mehmet Yıldız, Webba Kimya'nın çiftçinin ve üreticinin dostu olan besleyici ürünlerini bütün bölgeye yaymak üzere harekete geçtiklerini, bölge illerine hızlı bir şekilde şubeleşme bayilikleri verdiklerini kaydetti.

Tarımda daha yüksek kalitede daha fazla ürün yetiştirmek isteyen her çiftçiye hizmet verecek olmanın heyecanı içerisinde olduklarını kaydeden Yıldız, Türkiye'nin en hızlı büyüme gösteren 100 dev firması arasına giren Webba Kimya'nın hobi bahçecilik ürünleri, muhtelif bitkilerin gelişim düzenleyicileri ve bitki besleme ürünleri guruplarının kanıtlanmış kalitesinin kısa süre içerisinde bölgedeki tarım üreticileriyle tanıştıracaklarını ürünleri deneyen her üreticinin kesinlikle vaz geçemeyeceği çok iddalı bir ürün gurubunun adresi olma ayrıcalığını hep birlikte yaşayacaklarını söyledi.

"14 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR"

As Yıldız Tarım, Güneydoğu, Doğu Anadolu Bölge Satış Pazarlama Müdürü Ziraat Muhendisi Faruk Yusufoğlu ise; Webba Kimya'nın 2015’te Antalya’da kurulan ancak buna rağmen kısa sürede sektörün en iddalı firması olarak yoluna devam ettiğini kaydederek, "Webba Kimya kısa geçmişine rağmen gerek ham madde gerekse de gübre anlamında şuanda yaklaşık 14 ülkeye ihracat yapan sektörün en iddalı firmadır. AS Yıldız Tarım olarak; Sayın Mehmet Yıldız beyin girişimiyle bölge üreticilerimizin hizmetine girmiş durumdadır. Güneydoğu'nun ilk ve tek distribütörlüğü burada Kızıltepe Yenikent Mahallesinde hizmete başlamıştır. Webba olarak Kanıtlanmış ve yüksek kalitede üretilen besleyici ürünlerimiz olarak, bildiğiniz her şeyi unutun. Çünkü biz buraya çok iddialı geldik ve öyle devam edeceğiz. Kalitemizden hiçbir şekilde ödün vermedik. Hiçbir şekilde ürün ve katalog içerisinde ne varsa biz ondan eminiz ve o şekilde kullanıyoruz. Çiftçilerimize tanıtımalar yapmaya başladık. Zaten buğday sezonu da geldiği için biz bayilerimizle sözleşmeler yapmaya başladık. Şuanda biz Güneydoğu için yaklaşık 15 bayimiz ile sözleşmeler imzaladık. Webba’yı diğerlerinden ayıran şeyler, Güneydoğu için özellikle kanıtlanmış kalitesi var. Şuanda gittiğimiz her bayiye diyoruz ki ‘siz ürünümüzü satın almasanız bile, biz size bırakalım. Siz zaten dönüş yaparsınız’. Çünkü hızlı bir dönüş ve kesin bir dönüş. Kesinlikle deneme garantisi veriyoruz. Biz bayilerimize diyoruz ki ‘siz bunu alın, çiftçiye de vermeyin kendi arazinizde kullanın, onun zaten dönüşünü siz bize yaparsınız. Biz kalitemizden hiç ödün vermediğimiz ve vermeyeceğimiz için onun güvencesi ile bayilere gidiyoruz. Şuanda bayilerden olumlu yanıt alıyoruz. As Yıldız Tarım olarak çalışmalarımız da devam edecek" dedi.

"ÜRÜNLERDE COLD PRESS TEKNOLOJİSİ"

AS Yıldız Tarım'ın Teknik Sorumlu Erol Ergün de, Webba Kimya Ürünlerinin diğer ürünlerden ayrıcı özelliklerinden ve ürünlerin teknik bilgilerindeki farkındalık ve ambalaj özelliklerinden örnekler vererek şu bilgileri verdi:
“Ürünlerimiz ilk başta kapak kısmında Havalandırma filtrelerindeki farkındalıktan söz edelim. Çoğu firma bunu iğne ile deler yada farklı bir yol ile delerler fakat bizdeki kapaklarda teknoloji sayesinde ürünün raf ömrü uzuyor. Ürünün kullanımı bozulması engelleniyor, Bazen de azottan dolayı şişmeler, patlamalar meydana gelebiliyordu bunu engelliyor. Bundan dolayı da ürünümüz ambalajında bozulmadan rafında uzun bir süre bekleyebiliyor.
Diğer bir husus ta bizim Proplas dediğimiz bir teknolojimiz var. Bu uygulama sayesinde iz elementlerin suya karışmasını rahatlıkla sağlıyor.
Bunun yanında ürünlerimiz goldpres teknolojisi ile yapılıyor. Isıl işlem uygulanmadan ürünün korunmasını sağlıyor. Yani kuruttuğumuz bir meyve düşünelim, onu böyle sıkarken bir miktar da olsa kaybediyor fakat orada organik maddesini, enzimini, vitaminlerini hapsediyor. Bunu hapsettiği zaman da biz bunu farklı bir karışım ile suyla karıştırdığımız zaman bitki bunu çok daha rahat alabiliyor. Kullandığımız Goldplas ve proplas teknoloji sayesinde bitkinin alınabilir formunu yüksek tutuyoruz. Bitki acıktıkça yiyiyor. Biz de bu teknolojileri kullandığımız için sulu yıkamaya ve yağmura dayanıklıdır. Bunlar bitkinin üzerine yapışır, bitki ihtiyaç duyduğu kadar bunu yer."diye konuştu

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
güneydoğulu
18.12.2020 / 19:36

lo keşke güneş enerjisi bayisi olsadınız dedaşla ve dedaşın çapulcılariyle artık millet bu çapulcuların yüzünden çiftçiliği bırakacak bana ne gübreden sen gübreyı bırak buğdayın olmadığı yerde gübrenın ne işi olacakki.kırdo boşuboşuna çene çalmayın bu memleketın sahibi yok..

Yorum Yaz