matesis
dedas

Ömerli Belediye Başkanı halkın sesini dinliyor

Mardin Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, gerçekleştirdiği esnaf gezileri ve halkla görüşerek onlarla sohbet edip dertlerini dinliyor , vatandaşların alkışını da almaya devam ediyor.
  • 26.08.2023 11:33
Ömerli Belediye Başkanı halkın sesini dinliyor
Göreve geldiği günden bugüne makamdan çok sahadan yaptığı çalışmalarla adeta makamını unutan ve az zamanda şehrine çok ve büyük hizmetler kazandırarak sadece ilçede değil tüm bölgede başarılarıyla da dikkatleri üzerine çeken Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, gerçekleştirdiği esnaf gezileri ve halk buluşmalarıyla vatandaşların alkışını almaya devam ediyor.

İlçeye tarihi hizmetler kazandırma yolunda sürekli sahada olan Başkan Altındağ, tüm zamanını şehrinde, halkla içiçe geçirerek gönül belediyeciliğini yapmaya devam ediyor.

Başkan Altındağ’ın makam ve mevki ayırımı yapmadan gerçekleştirdiği bu sıcak diyaloğu halkın büyük beğenisini ve takdirini alıyor.

Başkan Altındağ, ‘’Haftanın 7 günü halkımızla içiçeyiz, kapımız halkımıza sürekli açık. Ne kadar güzel ifade etmişti geçen yıl vefat eden kıymetli hocamız Doğan Cüceloğlu; ‘Devlet, vatandaşa değer vermekle yükümlüdür. Çünkü devletin varoluşunun nedeni vatandaşa hizmet etmektir.’ Bu güzel sözden yola çıkarak bugün varoluş nedenlerimiz ile hem belediye de hem de sahada vatandaşlarımızla birebir görüşmeler yapıyoruz. Bildiğiniz gibi göreve gelir gelmez makamdan çok sahadan yaptığımız çalışmalarla az zamanda çok önemli hizmetleri Ömerli’mize kazandırdık. Şehrimize olan sevdamızdan ve halkımızdan güç alarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.’’ dedi.

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz