matesis
dedas

2023 Resimli BABALAR GÜNÜ Mesajları! BABAYA SÖZLER | Anlamlı, Kısa ve Öz Babalar Günü Sözleri!

Tüm Babalarımızın Babalar günü kutlu olsun sevgili okurlarımız. Bu güzel Babalar gününde sizler için 2023 yılı en güzel Babalar günü mesajlarını hazırladık. Sevdiklerinize watsapdan, sosyal medyadan gönderebileceğiniz anlamlı, resimli, kısa ve öz Babalar günü mesajları derledik. İşte 2023 Babalar Günü mesajları... (Rahatlıkla kopyalayıp sevdiklerinize gönderebilirsiniz kısa Babalar Günü mesajları)
  • 18.06.2023 12:01
2023 Resimli BABALAR GÜNÜ Mesajları! BABAYA SÖZLER | Anlamlı, Kısa ve Öz Babalar Günü Sözleri!

18 Haziran 2023 Pazar günü Babalar gününü kutlayacaz. Tüm okurlarımızın Babalar günü kutlu olsun.

Babalar gününün gelmesiyle babalar günü mesajları da oldukça aranmaya başladı.

Her yıl gönderdiğimiz Babalar günü mesajlarından farklı anlamlı mesajlar göndermek istiyoruz.

İşte siz sevgili okurlarımız için 2023 yılı Babanıza gönderebileceğiniz en güzel, anlamlı, resimli, kısa Babalar günü mesajları. 

Babalar Günü mesajlarını kolaylıkla kopyalayıp her mecradan sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Bu haberdeki başlıklar:

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI KISA VE ÖZ 2023 

“Varlığın bize her zaman güven verdi ve içimizi ısıttı. Seni seviyorum iyi ki varsın babacığım. Babalar Günü’n kutlu olsun!”

“Bugün senin günün babacığım, bu özel günde seni ne kadar çok sevdiğimi bil istedim. Sadece bir gün değil seni her gün çok seviyorum babacım. Babalar Günü’n kutlu olsun!”

“Birbirimize uzak olsak da sevgimiz birbirimize çok yakın babacığım. Büyürken gördüğüm en güzel örnek sendin, Babalar Günü’n kutlu olsun babacığım.”

 “Sarsılmaz kalemizin büyük kralı, Babalar Günü’n kutlu olsun!”

“Senin çocuğun olmaktan her zaman çok gurur duydum. Babalar Günün kutlu olsun canım babam!”

 “Canım babam, bana verdiğin değerle ve emekle bugünlere gelmemi sağladığın için sana minnettarım. İyi ki benim babamsın, Babalar günün kutlu olsun babacım.”

Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Kral olmayabilirsin ama bana her zaman bir prens/prenses gibi davrandın. Babalar Günün kutlu olsun!

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

2023 BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

“Küçüklüğümden itibaren yeri geldi benimle çocuk oldun, yeri geldi sırdaşım oldun, ihtiyacım olduğunda da babam olduğunu hissettirdin. Sen tanıdığım en iyi babasın. Babalar Günü’n kutlu olsun!”

“Zaman geçtikçe ne kadar şanslı bir insan olduğumu senin gibi bir baba tarafından büyütülmenin ne kadar güzel ve eğlenceli olduğunu anlıyorum. İhtiyacım olan her şeyi tüm sevgiyi verdiğin için teşekkür ederim. Babalar Günü’n kutlu olsun.”

“Kalbi temiz, çalışkan, sevecen, kibar, güvenilir bu vasıfların hepsinin toplandığı benim için dünyadaki en özel erkek benim babam. Babalar Günü’n kutlu olsun, seni çok seviyorum babacığım.”

“Beni tarifsiz bir sevgi ve şefkatle büyüttüğün için teşekkür ederim babacığım, umarım bir gün çocuğum olduğunda senin beni sevip büyüttüğün gibi ben de çocuğumu büyütebilirim. Seni çok seviyorum Babalar Günü’n kutlu olsun!”

“Sensiz bir babalar günü geçirmek beni çok üzüyor babacığım, yine de seni ne kadar sevdiğimi bilmeni istiyorum ve senin gibi bir babam olduğunu düşündükçe mutlu oluyorum. Babalar Günü’n kutlu olsun!

“Benim için her zaman orada olduğun için, bana doğru yolu gösterdiğin için, ben bile kendime inanmazken bana inandığın için, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve bana her zaman ilham kaynağı olduğun için, kısacası benim için yaptığın her şey için teşekkürler babacığım. Babalar Günü’n kutlu olsun!”

VEFAT EDEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Koca yürekli güzel babam. Yokluğunda bir babalar günü daha geçiriyorum. Seni çok ama çok özledim.

Yanında hissettiğim güven hiç değişmedi baba. En güvende olduğum yer kabrinin başıdır artık.

Allah’ım biz evlatları olarak babamızdan razıydık. Sen de ondan razı ol. Babalar gününüz kutlu olsun.

Yokluğunda kor alevlere döndü yüreğim, son bir kez yüzünü görseydim, karlı dağım aslan babam.

Seni bir daha görememek acı verse de bana, elimi uzatıp tutamasan da her daim kalbimdesin canım babam.

Geceler uyumak için değil seni özlemek için var gibi baba. Babalar günün kutlu olsun güzel melek.

Hiçbir dil senin özlemini anlatacak kadar güçlü değil. Hiçbir yürek bu acıyı kaldırabilecek kadar güçlü değil. Babalar gününü sensiz kutluyoruz bir kez daha baba.

Yanımızdan ayrılalı yıllar oldu ama evimizdeki varlığın hiç eksilmedi çünkü hep kalbimdesin canım babam.

Beraber yudumlasaydık çayımızı, beraber yaşasaydık yaşamadıklarımızı. Sadece rüyalarımda değil yanımda görebilseydim seni babacığım.

Ölmüş olsan da beni duy baba bu sene de babalar gününü kutlarım.

Gözümün nuru canım babam babalar günün kutlu olsun.

Derdimi, neşemi, hüznümü paylaşabildiğim tek insandın. Ben şimdi kime gideyim.

Sen hiç baba diye avazın çıktığı kadar sessizce bağırdın mı hiç?

Bugün hayatımdaki her şeyde senin imzan var canım babam. Allah mekânını cennet eylesin.

RESİMLİ BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2022 

EŞE, SEVGİLİYE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2022 

Geleceğin babası, babalar günün kutlu olsun. İnanıyorum ki sen çok iyi bir baba ve eş olacaksın, seni çok seviyorum.

Çocuklarımın kahramanı, biricik eşim babalar günün kutlu olsun.

Allah’ıma binlerce şükür, senin gibi bir eşim olduğu için. Babalar günün kutlu olsun canım.

Çocuklarımın babişi, iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin. Babalar günün kutlu olsun.

Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle, babalar günün kutlu olsun.

Hayat arkadaşım, can yoldaşım, gönüldaşım seni çok ama çok seviyorum babalar günün kutlu olsun.

Anıların, umutların ve hayallerin hep huzur dolu olsun babalar günün kutlu olsun her şeyim.

Bu zorlu ve çetin hayatta, huzurlu bir nefes aldığım tek yer senin yanındır. Babalar günün kutlu olsun biriciğim.

Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim. İyi ki varsın baş tacım. Babalar günün kutlu olsun.

Ömrümün sonuna kadar yanı başından ayrılmayacağıma söz veriyorum. Babalar gününü evlatlarınla beraber kutlarız.

Yokluğun suya yazı yazmak kadar zor, sensizlik; işte o benim için ölüm. Canım, nefesim babalar günün kutlu olsun.

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2022 UZUN

Şimdilerde artık ben de yavrumun ardından düşüncelere dalıyor ve onun geleceğini düşünüyorum. Senin hissettiklerini anlamak ve zor yılları nasıl aştığını bilmek daha kolay… Sana olan saygım ve sevgim hep aynı… Özlemle uzaklardan Babalar Günü'nü kutlamak isterim.

Baba, benim için yaptığın her şey için sana minnettarım. Eğer sen beni bu kadar iyi yetiştirmeseydin, bugün olmak istediğim kişi olamazdım. Beni tıpkı kendin gibi yetiştirdiğin için teşekkürler. Seni bütün kalbimle seviyorum. Sen herhangi bir çocuğun hayal edebileceği en iyi babasın. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Her günümü aydınlatan gülümsemelere sahipsin. Övgü dolu sözlerinle beni her zaman çok iyi hissettiriyorsun. Dileklerimin gerçekleşmesi için ne yapması gerektiğini biliyorsun. Her zaman bana anlatacak en iyi hikayeleri olan kişisin. Ve en önemlisi, çok iyi bir dinleyicisin. Sabırlısın, naziksin ve en iyi baba sensin. Bulmayı umduğum en iyi arkadaşsın. Ve bunu yüksek sesle söylemekten gurur duyuyorum, seni seviyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Benim için her zaman orada olduğunu bildiğim için, bana doğru yolu gösterdiğin için, bana zor geldiğinde, ben bile kendime inanmazken bana inandığın için, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve bana her zaman ilham kaynağı olduğun için… Kısacası benim için yaptığın her şey için teşekkürler baba. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Baba, sen benim kahramanımsın, çünkü bütün hayatım boyunca orada benim için bekliyordun. Sen benim en iyi arkadaşım ve sırdaşımsın. İyi ve kötü zamanlarda ne söyleyeceğini bilir, her gün öğrettiklerinle beni hala şaşırtırsın. Sadece benim için değil, tüm ailemiz için kahramansın. Seni tüm kalbimle seviyorum. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Ben daha çocukken, sen de çocuk gibi davranıp benimle oyun oynadığın için, gençliğimde bir derdim olduğunda, beni dinleyip arkadaşım gibi davrandığın için ve ihtiyacım olduğunda ebeveyn gibi davranıp bana akıl verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Sen tanıdığım en iyi insansın. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Sıcak yürekli ve sevecen olmanı seviyorum. Yumuşak ve düşünceli olmana bayılıyorum. Bir çeşit filozof, yazar, entelektüel ya da eleştirmen gibi derin düşüncelerinin olması bana ilham veriyor. Seninle ilgili daha fazlasını, hiç kimsenin göremediği ve bilmediği şeyleri biliyorum. Benim babam olduğun için her gün Tanrı'ya şükrediyorum. Seni seviyorum baba. Babalar Günü'n kutlu olsun!

Yorum Yaz