7 Günde 7 işyeri soyuldu !
Midyat Ulucami Mahallesi Köşk Meydanı’nda bulunan esnaflar, bir haftada yaşanan hırsızlıklara tepki gösterirken, 7 esnaf mağduriyetlerin giderilmesini için yetkililerden yardım istedi.
Ulucami Mahalle muhtarı Hüseyin Köz “Esnaf ve mahalle sakinleri artık korkuyor. Önlemlerin daha da arttırılmasını istiyoruz.”ifadelerini kullandı.
Cep telefonu ve saat satarak geçimini sağladığını belirten esnaflardan Abdullatif Aygün “ Yaklaşık 5 bin lira değerinde malzemem çalındı. Mağdur durumdayım. Yetkililerden destek bekliyoruz.”dedi.
Hırsızlık olaylarıyla ilgili tedbir alınmasını isteyen esnaflardan Veysi Atakul “ Aynı gün içerisinde 3 işyeri soyuldu. Gece geç saatlerde işyerlerimizin kilitlerini kırdılar, gelip gece nöbeti mi tutalım bilmiyoruz. Yetkililerden hırsızları bulmasını ve tedbirler almalarını istiyoruz.”şeklinde konuştu.
Esnaflar, hırsızlık olayları yüzünden endişelerinin devam ettiğini belirtti.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum