matesis
dedas

81 yaşındaki adamın ağlaya ağlaya hapse girmesine neden olan nafakayı bakın kim ödedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eski eşinin nafakasını ödemeyi unuttuğu için tutuklanan ve gözyaşları içinde hapse giren 81 yaşındaki adam serbest kaldı. Nafaka, Erkekleri Koruma Derneği tarafından ödendi.
  • 06.12.2023 09:41
81 yaşındaki adamın ağlaya ağlaya hapse girmesine neden olan nafakayı bakın kim ödedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eski eşinin nafakasını ödemeyi unuttuğu için tutuklanan 81 yaşındaki adam, Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler tarafından nafakanın ödenmesi sonucu serbest kaldı.


ESKİ EŞİNİN NAFAKASINI ÖDEMEYİNCE TUTUKLANDI
İddiaya göre, 81 yaşındaki Zülfü Ş., eski eşinin nafakasını ödemeyi unuttu. Şikayet üzerine Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan adam, adliyeye sevk edildi. Ödediğini söylemesi üzerine kayıtlara geçmediği öğrenilen adam, mahkemece tutuklandı.


NAFAKA, ERKEKLERİ KORUMA DERNEĞİ TARAFINDAN ÖDENDİ
Çıkarıldığı hakimlikçe "nafaka hükümlerine uymama" suçundan tutuklanan Şirin, nafaka borcunun Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler tarafından ödenmesinin ardından cezaevinden çıktı.

Editör: salih keskin

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
06.12.2023 / 20:13

Mardin'de haber edilmeyi bekleyen bir sürü sorun ve sıkıntı varken yerellikten genelliğe atlamak doğru değildir. Sit alanı olduğu iddia edilen şehrin trafik yol ulaşım sosyal ve ekonomik sıkıntıları göz ardı etmek poliyannacılıktan başka bir şey değildir. Seçim öncesi sıkıntılarımızın dile getirilmesi kafasına kuma gömen siyasilerin belki dikkatini çeker.

Image
Ziyaretçi
06.12.2023 / 12:25

dostum biraz mardin haberi yap daha uygun olmaz mı? mesela yolları delik deşik eden bozuk bırakan dedaş ile doğalgaz şirketinden bahset. yolların yağışta su içinde kaldığından, yolların bozuk olduğundan falan bahset. bahsedecek konuşacak çok konu var....

Yorum Yaz