matesis
dedas

Ağır yaralanan sağlıkçı genç vefat etti

Kızıltepe'de F.K adlı kişi tarafından pompalı tüfekle ağır şekilde yaralanan Derviş Kavak. kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
  • 05.10.2022 08:39
Ağır yaralanan sağlıkçı genç vefat etti

Kızıltepe ilçesinde bir kişinin acil çağrı merkezi çalışanı olduğu belirlenen bir kişiyi pompalı tüfek ile ateş ederek ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan şahısın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bu akşam saatlerinde iddialara göre aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen iki aile ferdi arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre kavga da öğretmen olan F. K. acil çağrı merkezi çalışanı 28 yaşındaki Derviş Kavak’ı pompalı tüfek ile ateş ederek yaraladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralı Derviş Kavak, ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Pompalı tüfek ile yaralanan Derviş Kavak’ın hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayın şüphelisi F. K. gözaltına alınırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Derviş Kavak

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Şahin karaaslan
05.10.2022 / 14:58

Başkalarının hayatlarına derman olanların böyle canice öldürülmesi kabul edilemez. Allah yakınlarına sabır versin. Allah rahmet etsin çok üzücü bir durum.

Yorum Yaz