matesis
dedas

Akdağ Ailesi'nin mutlu günü

AK Parti 24. Dönem Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ın oğlu Cumhuriyet Savcısı Ali Akdağ, sade bir düğün töreniyle yaşamını Avukat Sıla Yalçın ile birleştirdi.
  • 11.09.2023 13:01
Akdağ Ailesi'nin mutlu günü

Mardin Life Gazetesi Yazarı da olan 24. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ın Kayseri'de görev yapan Cumhuriyet Savcısı olan oğlu Ali Akdağ, yaşamını Siverek'in tanınan ailelerinden Yalçın Ailesine mensup Avukat Sıla Yalçın ile birleştirdi.

Kızıltepe MOVA Salon'da gerçekleşen düğün merasimi, Kur'an tilavetiyle başladı. Damadın babası Abdurrahim Akdağ, damadın abileri AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yaser Akdağ ile Eczacı Ferit Akdağ tarafından karşılanan misafirlerin salona yerleşmelerinin ardından misafirlerin onuruna verilen yemekle devam eden düğün merasimine ilgi büyük oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ile Fatih Şahin'in gönderdiği tebrik telgraflarının okunmasının ardından davetlilerin tebrikleri arasında salona giriş yapan gelin Sıla Yalçın ile Damat Ali Akdağ'ın nikah akdi, davetliler ve şahitler huzurunda gerçekleşti.

Kızıltepe Belediyesi Nikah Memuru tarafından kıyılan nikah akdinde birbirlerine bir ömür boyu mutluluk dilekleri içerisinde gür bir sesle bu kez salonu dolduran davetliler ve şahitler huzurunda "Evet" diyen genç çifte imzalarıyla; Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, 5. Dönem AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Kanaat Önderleri Mehmet Hadi Kahraman, Şeyhmus Duyan, Mahmut Kılıç, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, Burhan Ceylan, Soner Bozkurt ile İlker Göllü nihah şahitliğinde bulunanların arasında yer aldı.

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, yapılan duların ardından evlilik cizdanını; karşılıklı sevgi ve saygı dilekleri içinde geçecek bir ömür ve iki cihan saadeti dilekleri içerisinde genç çifte teslim etti.

Düğün pastasını birlikte kesen Sıla ile Ali Akdağ çifti, tebrikleri kabul ederken, misafirlerini kapıda uğurlayan damadın babası 24. Dönem Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, uzak yakın demeden mutlu günlerinin sevincine ortak olmak, heyecanlarını paylaşmak üzere yanlarında bulunan bütün misafirlere teşekkür ederek, genç çifte iki cihan saadeti ve mutluluklar diledi.

Mardin Life Ailesi olarak, Sıla & Ali Akdağ çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

ResimResim

 

 

 

 

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz