matesis
dedas

Amata Cafe & Restuarant törenle açıldı

Mardin Artuklu'da Cafe sektöründe hizmet veren işyerlerine bir yenisi daha eklendi. AMATA COFFE & Restuarant, Mardian AVM'nin hemen yanında hizmet sektöründeki faaliyetine iddialı bir açılış töreniyla start verdi.
  • 02.01.2023 18:29
Amata Cafe & Restuarant törenle açıldı

AMATA COFFE'nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Mardin’in Artuklu İlçesinde, AMATA Cafe Restorant kapılarını müşterilerine açtı.  Müşteri Memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı ile faaliyete başlayan cafe ferah ve huzurlu bir ortamda  aile ve arkadaş gruplarının güzel vakit geçirebileceği özel gün ve kutlamaların yapılabileceği bir mekan olmayı hedefliyor.

İşketmiciliğini Çekdar Ermanoğlu'nun yaptığı kafe, Mardin'deki hizmet sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor. MHP İl Başkanı Mehmet Bozkuş, AK Parti 5. Dönem İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, Mardin Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hatip Çelik, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Turizmci Hüsamettin Demir ve çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu açılış törenine ilgi büyük oldu.

Açılış merasiminde konuşan M.Ali Dündar, Mardin'de hizmet sektöründe alanında iddialı markaların sektöre yeni bir soluk ve kalite getirdiğine işaret ederek, "Tarih, kültür ve İnanç turizmi alanında her geçen gün yıldızı biraz daha parlayan kadim şehrimizin hizmet sektöründe kaliteli markalar, iddialı işletmeler bir biri ardına açılıyor. Bu hiç kuşu yok ki turizm şehri olan Mardinimizin hizmet sektörüne rekabeti de beraberinde getiriyor. Amata Cafe ve Restuarnatın şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Mardin’in tanınmış simalarından Çekdar Ermanoğlu’nun işletmeciliğini yapacağı Amata Coffe nin açılışının ardından işyerini gezen protokol ve davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.  Zengin Kahvaltı çeşitleri , Filtre Kahveleri ve Hafif Yemekleri ve pizza çeşitleri ile sektörde aranan işletmelerin başında gelmeyi hedefliyor.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
47
03.01.2023 / 15:53

ismi çok mu aradılar

Image
İBRAHİM ASLAN
02.01.2023 / 21:28

Elit bir mekan servis ve lezzetiyle dikkat çekiyor

Yorum Yaz