matesis
dedas

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Geri sayım başladı! AÖF Bahar dönemi sınav sonuçları

AÖF sınav sonuçları için heyecan devam ediyor. 10 Nisan'da başlayan bahar dönemi ara sınavlar 19 Nisan tarihinde sona erdi. Peki, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi'nden açıklama geldi mi?
  • 26.04.2021 23:37
AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Geri sayım başladı! AÖF Bahar dönemi sınav sonuçları

Büyük bir merakla beklenen AÖF sınav sonuçları bugün açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklamada, AÖF sınav sonucu sorgulama ekranının erişime açıldığı bildirildi. Böylelikle, günlerdir yanıtı araştırılan AÖF sınav sonuçları açıklandı mı sorusu yanıt buldu. Bilindiği gibi, bahar dönemi vize sınavları, geçtiğimiz haftalarda online ortamda tamamlanmıştı. Öğrenciler, o günden bu yana AÖF sınav sonuçları için bekliyordu. AÖF sınav sonuçları ile öğrencilerin vizelerden kaç puan aldığı belli oldu. İşte, 2021 AÖF sınav sonuçları.

AÖF sınav sonuçları için heyecan dolu bekleyiş sona erdi! 

Yüz binlerce öğrenci, Anadolu Üniversitesi'nden yapılacak olan 'AÖF sınav sonuçları açıklandı' açıklamasını bekliyordu. Kurum tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, 2021 AÖF bahar dönemi vize sınavı sonuçları açıklandı. Öğrenciler, https://aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden AÖF sınav sonucu sorgulama işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilir. Bilindiği üzere, bahar dönemi vize sınavları, geçtiğimiz haftalarda online (çevrimiçi) olarak tamamlanmıştı. Bu son dakika gelişmesinin ardından AÖF sınav sonuçları açıklandı mı sorusu da yanıt buldu. Peki, 2021 AÖF sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte, 2021 AÖF sınav sonuçları sorgulama ekran


AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI 

Merakla beklenen AÖF sınav sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Açıköğretim Sistemi 2020-2021 Bahar Yarıyılı Ara Sınav Sonuçlarına https://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonu üzerinden erişebilirsiniz." denildi.

AÖF sınav sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı ve sonuçlar erişime açıldı. Aşağıdaki link üzerinden sonuçlara ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

Editör: Mustafa Kardaş

Yorum Yaz