Kızıltepe’nin ileri gelenlerinden Mehmet Hadi Kahraman’ın Doktor olan oğlu Emirhan Kahraman, Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Hataylı Ayşegül Şaklar ile yaşamını birleştirdi.

Mardin MOVA Salonda gerçekleşen düğünde; Mardin Büyükşehir Belediye Başkan vekili de olan Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin Vali Yardımcısı Bahattin Çelik, Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, Derik kaymakamı Hakan Kafkas, Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,

İşadamları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, aşiretlerin ileri gelenleri ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

Düğün, davetlilerin onuruna verilen yemekle başladı.

Havai fişek gösterileri altında düğünün yapıldığı salona el ele giren Gelin Ayşegül Şaklar ile Damat Emirhan Kahraman’ın ilk danslarını konfeti yağmuru altında yaptı.

Artuklu Belediyesi nikah memurunun kıydığı resmi nikahla mutlu bir evlilik için birbirlerine bir kez daha ‘Evet” diyen Ayşegül ile Emirhan Kahraman çiftine, Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin Vali Yardımcısı Bahattin Çelik, Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, Derik kaymakamı Hakan Kafkas, Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İşadamı Maşuk Nas imzalarıyla mutluluklarına ortak oldular.

Ayşegül & Emirhan Kahraman çifti, düğün pastasını birlikte keserek birbirlerine ikram etmesiyle devam eden düğün, yöresel müziklerin eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Mardin Life Ailesi olarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz!