Badem ve Palamut ekecekler
Mardin Ekoloji Hareketi koordinasyonu Büyükşehir Belediyesi Kadın Politikaları Daire başkanlığı ile birlikte ortaklaşa fidan dikim şenliği düzenleyecek.
Mardin Ekoloji Hareketi koordinasyonu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Savaşların, şiddetin yok olması, doğanın sömürülmemesi, insanlığın kurtuluşu, yani ekolojik yaşamın devrimi, kadın ile gerçekleşir. Bu bilinç ile ekolojik bilincin yeşermesi için yeşil alanlarımızı her yerde çoğaltacağız. Bu amaç doğrultusunda, Mardin Ekoloji Meclisi ve Mardin Büyük Şehir Belediyesi Kadın Politikaları Daire Başkanlığı birlikteliğinde 6 Aralık 2015 Pazar günü Saat 13.00’da KESK Mardin Şubeler Platformu önünde toplanarak, Mardin’in Artuklu ilçesi, Yenişehir semtinde bulunan Kader Ortakaya Parkına, Badem ve Meşe Palamudu ekimi yapılacaktır. Ekolojik yaşamı ve yeşil bir doğa şiarıyla duyarlı tüm kesimleri bekleriz.” Denildi.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
1 yorumBüyükşehirin istasyondaki yerleşkesinde kuruyan kesilen ve pislik dolu bahçenizi temizlemeden show yapmayın. Ekoloji hareketini istasyondaki bahçeye bekliyorum.