matesis
dedas

Bağış: Artuklu için çalışmaya devam edeceğim!

AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı görevini yaklaşık 5 yıldır sürdürmekte olan Serdal Bağış, Belediye Başkanlık adaylığı için istifa etmiş olduğunu, yeni dönemde Artuklu'ya hizmet etmeye devam edeceğini söyledi..
  • 04.09.2023 10:29
Bağış: Artuklu için çalışmaya devam edeceğim!

Serdal Bağış, Yayımladığı mesajında; 2018 yılından beri yürütmekte olduğum Ak Parti Artuklu İlçe Başkanlığı’ndan Belediye Başkanlık adaylığım için istifa etmiş bulunmaktayım diyerek başladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:


"Bu onurlu ve şerefli görevi bana yapma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, kıymetli Bakanlarımıza, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Mardin İl Başkanımız Sayın Vahap Alma'ya şükranlarımı sunuyorum. Göreve başladığımızdan beri Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız, Meclis üyelerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte nasıl omuz omuza vererek, bu davanın neferi olarak hizmet ettiysek, göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi bir başarı hikayesi yazdıysak, bundan sonra da aynı heyecanla partimizin çatısı altında ülkemiz ve güzel Artuklu'muz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğim."
“AK Parti, asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri bu yürüyüşteki vizyonumuzdur. Bu dava mensuplarına şeref verir. Hiçbir makam kadıya mülk değildir. Hiç kimse ölümsüz değil baki değil. Baki olan hoş bir seda bırakmak. İnanıyorum ki bu görevde hoş bir seda bıraktık.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimin her zaman emrinde olacağım. Bu görev bana tevdi edilirken nasıl heyecanlandıysak bugün de aynı heyecanla görevimden ayrılıyorum. Bu kararımın ülkem, partim, şahsım ve özellikle de hizmet etmekten gurur duyduğum Artuklu için hayırlara vesile olmasını diliyor, Tüm teşkilat üyelerimden ve Artuklu halkımızdan haklarını helal etmesini istiyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Şemsi Basıç
05.09.2023 / 15:16

Allah muvaffak etsin

Yorum Yaz