Bakan Işıkhan, Mardin’de esnafı ziyaret etti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bazı programlara katılmak üzere geldiği Mardin'de esnaf ziyareti yaptı.

Mardin’e gelerek çeşitli temaslarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı'ndaki karşılamanın ardından Mardin Valiliği'ni ziyaret etti.
Bakan Işıkhan, Valilik ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçerek teşkilat üyeleri ile buluştu. Basına kapalı yapılan görüşmenin ardından Bakan Işıkhan, daha sonra eski Mardin olarak tabir edilen Artuklu ilçesindeki Birinci Cadde’de esnaf ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerinde Işıkhan’a Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Milletvekili Muhammed Adak ve diğer protokol üyeleri de eşlik etti.
(MEHMET SALİH KESKİN/MARDİN LİFE)
Editör: Salih Keskin