matesis
dedas

Bakan Karaismailoğlu, Müjdeleriyle Bekleniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin'e geliyor.
  • 14.09.2022 17:14
Bakan Karaismailoğlu,  Müjdeleriyle Bekleniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mardin'de çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak, devam yolların yapım çalışmalarında incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e geliyor.

Mardin Hava Limanı'nda Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ile diğer yetkililer tarafından karşılacak olan Bakan Karaismailoğlu, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret edecek. AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Karaosmanoğlu buradan da Artuklu Üniversitesi AKM Salonun'da gerçekleştirilecek olan AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılarak, partililere hitap edecek. Bakan Karaismailoğlu toplantıda Mardin'de uzun yıllardır özlemle beklenen çevreyolu projesi çalışmalarıyla ilgili müjde vermesi bekleniyor. 

MARDİN ÇEVREYOLU MÜJDESİ BEKLENİYOR

Karaismailoğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleşecek toplantının ardından Derik ilçesini ziyaret ederek, geçtiğimiz ay yaşanan kazada yakınlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulunacak, yaralı vatandaşa geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak.

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Ceylanpınar – Kızıltepe Yolu, Kızıltepe Güney İmar Çevre Yolu ve  Kızıltepe – Mardin Havalimanı Toplayıcı Yollarında İncelemelerde bularak, Mardin'de ulaşım ve ve çevreyolu çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunacak.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mardin'deki temas ve ziyaretlerini Kızıltepe'de gerçekleştireceği esnaf ziyareti programıyla tamamlayacağı kaydedildi.

 

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz