matesis
dedas

Başsavcı Turhan: Mardin'i Çok Sevdik!

Kararname kapsamında üç yıla yakın süredir görev yaptığı Mardin'den Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ataması yapılan Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti yönetimine veda ziyaretinde bulundu.
  • 26.07.2023 17:28
Başsavcı Turhan: Mardin'i Çok Sevdik!

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, cemiyetin yönetim kurulu üyleri de olan Mardin Life Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nezir Güneş, Anadolu Ajansı Mardin Temsilcisi Halil İbrahim Sincar, Demirören Haber Ajansı Mardin Temsilcisi M.Salih Keskin, TRT Mardin Temsilcisi Muhammed Yusuf Güneş, Mardin Life Gazetesi Muhabiri Velit Aok tarafından karşılanan Başsavcı Turhan, üç yıla yakın süreden beri görev yaptığı Mardin ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mardin'in anadolunun en güzel, en huzurlu şehirlerinden biri olduğunu kaydeden Başsavcı Turhan, Mardin'de görev yapmış olmanın, ailesiyle birlikte yaşamının üç yılını Mardin gibi kadim bir şehirde geçirmiş olmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını söyledi.

"MARDİN'DEN GÜZEL DOSTLUKLARIMIZ OLDU"

Mardin'de geçen her gününün farklı güzelliklerle geçtiğini işaret eden Turhan, "Kamu görevini yürüten insanlar olarak, mesleğimizin güzelliklerinden biri de anadolunun farklı güzelliklerine sahip şehirlerde yaşamak, o güzelliklerden istifade etmektir. Mardin içindeki farklı kültürel zenginliklerle anadolumuzun en güzel şehirlerinden biri, Mardin'e gelirken Mardin'e gidelim diye özel bir isteğimiz olmadığı gibi; Mardin'den gidelim diye de özel bir isteğimiz olmadı. Büyüklerimiz böyle uygun gördü şimdi Mardin'de yaşadığımız onca güzel anılarla birlikte ayrılıyoruz. Bizler, Mardin'i ailece çok sevdik. Beraber mesai yaptığımız arkadaşlarımızla apartmandaki komşularımızla, esnaflarımızla çok güzel dostluklar kurduk. Mardin'de geçen hiç bir günümüzden şikayetçi olmadık, aksine bir çok güzel anı ve arkadaşlıklarımız oldu. Kurulan bu iyi ilişkiler arasında her zaman yanımızda gördüğümüz gerçekten Mardin sevgisi ve sevdalarıyla bildiğimiz siz gazeteci arkadaşlarımız var. Belki yaşanan yoğun çalışma süreci içerisinde birbirimizi ihmal etmiş olabiliriz ama buna rağmen her zaman karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir birimizin çalışma alanına saygı duyarak iyi bir dostluk oluşturduk. Bundan sonra yurdumuzun farklı güzelliklerine, farklı zenginliklerine sahip Isparta'da görev yapacağız. Buradaki dostlarımıza, arkadaşlarımıza gönül kapılarımız Isparta'da da ardına kadar açık olacak." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan'a yeni görev yeri olan Isparta'da başarılar diledi.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz