matesis
dedas

Başsavcılıktan Taciz İddialarına Açıklama

Mardin Büyükşehir Belediyesinde görevli şüpheli E.U'nun bir kadını taciz ettiği iddiasıyla ilgili Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada E.U.'nun taciz ettiği iddia edilen kadının şikayetinden vazgeçmesine rağmen davanın sürdüğünü bildirildi.
  • 16.05.2019 15:15
Başsavcılıktan Taciz İddialarına Açıklama

Mardin Cumhuriyet Başsavcılıktan yapılan açıklamada, müşteki D.S'nin taciz edildiği iddialarına ilişkin yanlı ve maksadını aşan haberlerin yayınlandığı belirtilirken, müştekinin 15 Nisan'da savcılığa verdiği müracaatında belediyede çalışan E.U'nın kendisini taciz etmeye yönelik eylemlerde bulunduğunu beyan ederek şikayetçi olduğu kaydedildi.

 

Müşteki D.S'nin 29 Nisan'da dilekçe ve alınan beyanında mevcut şikayetinden vazgeçtiğini beyan ettiği bilgisine yer verilen açıklamada,"Başsavcılığımızca suçun niteliği ve durumun vahameti dikkate alınarak çok kısa süre içerisinde tüm deliller toplanmış, hazırlık dosyası kapsamında yapılan inceleme ve resen soruşturma yürütme ilkesi doğrultusunda 7 Mayıs'ta şüpheli E.U'nun cezalandırılması amacı ile Mardin Asliye Ceza Mahkemesi kamu davası açılmıştır. Şüphelinin yargılaması devam etmektedir."ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca başsavcılıkça derhal soruşturma işlemlerine başlandı ve kısa sürede tüm deliler toplandığı bildirildi.

Yorum Yaz