matesis
dedas

Bitlis'te HÜDA PAR adayına yoğun teveccüh

HÜDA PAR Bitlis Belediye Başkan Adayı Cengiz Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinde esnaf ziyaretini yaptı.
  • 22.02.2024 18:16
Bitlis'te HÜDA PAR adayına yoğun teveccüh

Bitlis'te Mahalli Yerel Seçimler öncesinde hareketli günler yaşanıyor. HÜDA PAR'ın Bitlis Belediye Başkan adayı Cengiz Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinde esnafı ziyaret etti.

İl Başkanı Hüsnü Eribol ve birçok partiliyle birlikte esnafı ziyaret eden Karakaya, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimler için destek istedi.

Karakaya'nın ziyaretine yoğun ilgi gösteren Bitlis halkı, adaylarına destek sözü verdi. Karakaya, her bir esnafı tek tek ziyaret ederek, Bitlis'in sorunlarını dinlediğini ve çözüm için projeler hazırladıklarını belirtti.

Daha yaşanılabilir bir Bitlis için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Karakaya, halkın yoğun teveccüh gösterdiğini söyledi.

Esnaf ise, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, HÜDA PAR'ın siyasi duruşunu takdir ettiklerini belirtti.

Ayrıca, her zaman yanlarında gördükleri HÜDA PAR'a olan güvenlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar, seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilediler.

İLKHA

Yorum Yaz