matesis
dedas

Bölünmez, Kızı Ceyda hanımın 3. dönem heyecanına ortak oldu!

3. Dönem görev yapacağı TBMM'ye yeni dönem için kaydını gerçekleştiren 26. Dönem Mardin 27 ve 28. Dönem İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'yı meclisin ilk gününde babası olan Hayırsever İşadamı Süleyman Bölünmez, yalnız bırakmadı.
  • 02.06.2023 15:27
Bölünmez,  Kızı Ceyda hanımın 3. dönem heyecanına ortak oldu!

İzmir'den ikinci kez Milletvekili seçilen 26. Dönem Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'yı yeni dönem için kayıt yaptırdığı meclisin ilk gününde 22. Dönem Mardin Milletvekili Hayırsever İşadamı Süleyman Bölünmez, kızını yalnız bırakmayarak heyecanına ortak oldu.

TBMM'deki 3. dönemine başlayacak olan kızına hayır dualarında bulunan Bölünmez, Kızının rozetini takarak başarılar diledi. Ceyda Bölünmez Çankırı'yı yemin töreninde eşi İş İnsanı Talip Çankırı da yalnız bırakmadı.

Mardin'den ilk kez bir bayan vekilin üç dönem aralıksız bir şekilde meclis çatısı altında görev yapacağına işaret eden 28. Dönem İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "Gazi meclisin çatısı altında yeni bir dönemin ilk gün heyecanını, geçmişte bu çatının altında hayırlı hizmetlerde bulunmuş kıymetli babamın kızı olarak ilkleri yaşıyor olmanın sorumluluğu ve mutluluğu içerisindeyim. Bugün 28. dönnem için yemin edip, yeniden bismillah diyoruz. Bu süreç içerisinde benim için oldukça önemli olan eşimin, babamın, çocuklarımın ve tabi ailemin büyük desteği oldu. Şahsıma duyulan güvenin getirdiği sorumluluğun yanında aldığımız hayır dualarının ışığı ve manevi gücüyle bize inanıp, güvenen, teveccüh gösteren vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. İzmir milletvekili olarak TBMM'de yemin ediyorum. Önceliğim İzmir elbetteki ancak bunun yanında ait olduğum coğrafyama ve coğramyamın insanları olan aziz hemşehrilerime gece gündüz demeden hizmet edtmek olacak.  Rabbim, bizleri mahcup etmesin inşallah" dedi. 

"BİZLERE İLKLERİ YAŞATTIĞI İÇİN MİNNETTARIM"

Kızı Ceyda Bölünmez Çankırı'nın TBMM'de yanlız bırakmayarak yemin etme törenine eşlik etmek üzere meclis şeref holunda rozetini takarak bir kez daha tebrik eden 22. Dönem Mardin Milletvekili İşadamı Bölünmez, "Bugün bizim için güzel ve heyecan dolu bir gün. TBMM'de 3. dönem için başlangıç yapan kızımız Ceyda hanımın heyecanına ortak oluyorum. Kızımız diyorum zira Ceyda hanım, sadece benim kızım değil artık İzmirlilerin ve Mardinlilerin kızı. İlk kez meclis çatısı altında Mardinli bir bayan vekil üç dönem üst üste görev yapmış olacak. Mardinli bir bayan vekil olarak TBMM'de ilk bayan meclis idare amiri olarak görev yapmış bir bayan vekil olarak da yasama tarihine geçmiş olan kızımızla ne kadar gurur duyarsak azdır. Yaşattığı ilkler için kendisine minnettarım. Dolayısıyla Ceyda hanımın şahsına duyulan güven ve teveccühe borçlu kalmayacak üstün bir sorumluluk ve aidiyet duygusu içerisinde çalışmalarına devam edeceğine inanıyorum. Dualarımız her zaman onunla birliktedir. Birkez daha hayırlı olsun" diyoru" diye konuştu

Resim

 

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
baba yaran
02.06.2023 / 18:41

ADMİN GAZETEYE YAZDIĞIM YORUMU NEDEN YAYINLAMIYORDUNUZ

Image
baba yaran
02.06.2023 / 18:39

SİZE HAKKIM HARAM OLSUN DİĞER DÜNYADA 2 ELİM YAKANIZDA

Yorum Yaz