matesis
dedas

Bölünmez, Eski Valinin Abisini Mahkemeye verdi

Mardin 22. Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez, son valiler kararnamesi ile mülkiye başmüfettişi olarak merkeze alınan Mustafa Yaman’ın abisini mahkemeye verdi.
  • 24.06.2020 16:37
Bölünmez, Eski Valinin Abisini Mahkemeye verdi

Mardin 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, son valiler kararnamesi ile mülkiye başmüfettişi olarak merkeze alınan Mustafa Yaman’ın abisini mahkemeye verdi.


ŞOK SUÇLAMA

Aynı zamanda AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın da babası olan Bölünmez, Vali Yaman’ın Mardin’den ayrılmasını kestiği 50 şükür kurbanı ile kutlamıştı. Bölünmez, kendisi hakkında sosyal medya üzerinden yayınlanan ahlaksız paylaşımları Vali Mustafa Yaman’ın abisi Mehmet Yaman’ın da kendi sosyal medya hesabı üzerinden başlattığını ileri sürdü.


TEK TEK ŞİKAYETÇİ OLDU

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Bölünmez, şunlar ifade etti:

"Mardin Valisinin merkeze alınmasından sonra sosyal medyada son iki günde fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattık. Aralarında merkeze alınan Mardin Valisi Mustafa Yaman’ın abisi Mehmet Yaman, Valinin trolleri ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının da olduğu bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunduk.”


KAZANACAĞI TAZMİNATI DA FAKİRLERE DAĞITACAK

Paylaşılan fotoğraf ve yapılan yorumlara da açıklık getiren Bölünmez, “Kendi öz akrabamla çektiğim fotoğrafımı ahlaksız paylaşım olarak lanse eden ve farklı yöntemlerle adımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı oluşturmak isteyen bu kötü niyetliler hakkında maddi ve manevi tazminat davası da açtığımı; Kazanacağım tazminatı da kestiğim şükür kurbanları gibi Mardin Halkına dağıtacağı sözünü veriyorum. Özel aile arşivimizden çalınan bu fotoğrafla gerek bilgi hırsızlığı, gerek taciz ve şantaj suçlarını işleyen bu müsvedeler inanıyorum ki Yüce Türk Mahkemeleri önünde gerektiği cezayı alacaklar.  Bu süreçte desteğini esirgemeyen siz değerli kadirşinaz Mardin Halkına bir kez daha saygı ve selamlarımı iletiyorum.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Image
KIZILTEPELİ
25.06.2020 / 09:40

BU REZALETE BİZ HALKI ALET ETMEYİN LÜTFEN.KİM DÜRÜSTKİ

Image
Ğursi
25.06.2020 / 09:13

Vali eskidi, böyle oldu.

Yorum Yaz