matesis
dedas

Bora ve Kanat ailelerinin mutlu günü

Mardin Derik bölgesinde yerleşik bölgenin büyük aşiretlerinden Sorıkan Aşireti mensubu Ali Bora'nın oğlu Sadettin Bora hayatını Esra Kanat İle birleştirdi.
  • 04.09.2023 11:04
Bora ve Kanat ailelerinin mutlu günü

Kızıltepe Nirvana Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün törenine ilgi büyük oldu.

Yaklaşık 2 bin davetlinin hazır bulunduğu düğün, misafirlerin onuruna verilen düğün ikramıyla başladı. Düğün salonuna el ele tutuşarak gelen  Esra Gelin ile Damat Sadettin Bora alkış ve zılgıtlarla karşılandı. Işık ve konfeti yağmuru altında ilk danslarını yapan genç çifte, yakın dostları ve akrabaları da eşlik etti.

Kemençe - davul zurna şovu eşliğinde çekilen halaylarla devam eden düğünde; Mutlu bir yaşam için,  birbirlerine bir kez daha gür bir sesle "Evet" diyen genç çiftin heyecanına düğündeki tüm dost ve Akrabalar şahitlik etti. 

Tüm davetlilerle birebir ilgilenen Damatın Babası Ali Bora, amcaları Yusuf,  Zeyni, Şehmus, Musa ve Ferit Bora Hassasiyetlerini dile getirerek Silah sıkılmaması konusunda ricada bulundu. 

Yapılan ikramlarla devam eden düğün, yöresel sanatçıların müzikleri eşliğinde halay ve çifte telli oyunlarıyla sona erdi.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz