tatlidede

Bozüyük'ten Filistin direnişine destek

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde HÜDA PAR tarafından düzenlenen basın açıklamasında, HAMAS'ın siyonist rejime yönelik düzenlediği geniş kapsamlı "Aksa Tufanı" operasyonuna destek verilirken, siyonist işgalcilerin zulmü lanetlendi.
  • 14.10.2023 22:22
Bozüyük'ten Filistin direnişine destek

HÜDA PAR Bilecik İl Başkanlığı tarafından organize edilen basın açıklaması, yatsı namazını müteakiben Kasımpaşa Camii önünde yapıldı.

Programa Umut Kervanı, Peygamber Sevdalıları, İHH ve Şeyh Edebali Derneği temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Basın açıklamasında konuşan İHH Bozüyük Temsilcisi Hakan Oğuz, Filistinlilere yönelik saldırıları lanetleyerek işgal altındaki Filistin halkına maddi-manevi destek olunması çağrısında bulundu.

Programda söz alan HÜDA PAR Bilecik İl Başkanı Tahir Karaaslan, Filistin halkının haklı mücadelesinde yanlarında olduklarını söyledi.

Karaaslan konuşmasında, "İşgalci çeteyi, gelinen aşamada katliamcı ve işgalci uygulama ve politikalarından vazgeçmesi, Gazze'ye uyguladığı ambargoyu kaldırması ve yeni bir katliama girişmemesi konusunda uyarıyoruz. Bizler; Filistin'i, başkenti Kudüs olan, Doğusu ve Batısıyla bölünmez bir bütün ve İslam'ın mukaddes toprakları olarak görüyoruz. İslam Dünyasını, işgal altında olan ilk kıblesi için bütün ayrılıklarını bir kenara bırakmaya, Filistin'e sahip çıkmaya ve kardeşlerinin yanında durmaya davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki siyonizm, İslam dünyasının bağrına saplanmış zehirli bir hançerdir. Bir kez daha en yüksek sesle haykırıyoruz ve diyoruz ki; canımızla, kanımızla, malımızla ve evlad-u iyalimizle ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'nın ve Müslüman kardeşlerimizin yanındayız. Filistin'in ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne giden her meşru eylemin yanındayız ve destekçisiyiz. Bu yolda üzerimize düşen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Basın açıklaması, Eşref Ömeroğlu'nun Filistin için yaptığı dua ile sona erdi.

İLKHA

Yorum Yaz