Bu yol böyle mi kalacak?
Mardin'de üç hafta önce yağan yoğun yağışın etkisi ile çöken yolla ilgili hiç bir çalışmanın yapılmaması tepkilere neden oluyor.
Yenişehir Nur Mahallesi istikameti üzerinde Artuklu üniversitesi Rektörlük binasının hemen karşısında çöken yolun çevre güvenliği şeridinin çekilmiş olmasına karşın; aradan geçen zamana rağmen yolun can güvenliğini tehdit edecek durumda kaderine terk edilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Medeniyetler şehri olan Mardin'in yoğun turist akınına uğrayan bir kent olduğunu da hatırlatan vatandaşlar yaşanan manzara karşısında bu kent gerçekten sahipsiz bir kent mi diye sormaktan kendilerini alamıyorlar.
Yolun çöken alanının yanında çevrede de zemin kaymaları ve oyukların yaşandığına işaret eden vatandaşlar, yağacak olası yeni bir yağışta yolun tamamen kullanılamaması durumuyla karşı karşıya kalınabileceğine işaret ederek, yetkililerden ve özellikle de sorunlara duyarlılığıyla bilinen Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz'in olaya el atması ve gereken çalışmanın başlatılmasını istediler.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
6 yorumBu tür haberleri yapmaya başladığınız için öncelikle sizi tebrik ediyor ve devamını diliyorum. Yenişehir'de mütahitler tarafından işgal edilen yürüyemediğimiz kaldırımları ve Tutaşı döneminden kalma bir türlü değiştirilmeyen parke cadde ve sokakları da haber yaparsanız seviniriz. Saygılarımı sunuyorum
karayolları şefinin zaten yollar ile alakası yok,yenişehir mahallesini eski mardine bağlayan yolda ne kadar işten anladıkları ortada.bu adamlara kimsede ne yapıyorsun deme zahmetindede bulunmuyor.mardinin geleceği bunlarla yürümez.
nihayet siyasetten( a.k.p) başınızı kaldırıp halkın ve şehrin gerçek sorunlarını haber yapma misyonuna kavuştunuz , tebrik ediyor ve devamını diliyorum !......
tabi öyle kalacak. burası medeniyetler şehri mardin. hizmetin en güzeline layık şehir. yetkililer çok yoğun. şehre hizmet yetiştiremediklerinden sıra anacaddeye gelir mi? karayolları müdürü ve belediye başkanı hizmette yarışıyorlar. onlar hizmet etsin biz yolun bu haline de razı kalırız. yaşasın mardin aşıklığı.
bu yol belediyeyemi ait yoksa karayollarına mı ben anlamadım ayıptır belediyeye aitse kınıyorum karayollarına aitse onuda kınıyorum
Karayolları şefi ne iş yapıyor merak ediyorum ....