Büyükşehir Aday adayı Kahraman’dan Gazetemize ziyaret
AK Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, gazetemizi ziyaret ederek tarihi kent için hazırladığı projeler hakkında bilgiler verdi.
Büyükşehir seçiminin Mardin'de ilk kez yapılacak olması açısından farklı bir seçim çalışmasının uygulanması gerektiğine işaret eden Kahraman, söz konusu çalışmada adayın sadece bilgi birikimi, eğitim düzeyi ve liyakatın yalnız başına yetmeyebileceğini, bu konuda göreve talip olan adayın toplumdaki karşılığı ikna edici ve inandırıcılığının da önemli olduğuna dikkat çekti.
Aday adayı Vecdi Kahraman; "Büyükşehir seçimleri için aylardır hummalı bir çalışmanın içerisine girdik. Bu çalışmayı yalnız başımıza değil; kurduğumuz teknik ekipteki arkadaşlarımızın yardım ve desteğiyle tamamlamış olduk. Mardin il genelini kapsayacak çok önemli projeler hazırladık. Projelerimizi kamuoyuyla çeşitli alanlarda yapacağımız teşhirlerle paylaşacağız. Ancak bu konuda bana göre projelerin uygulanması için ismimizin üzerinde varılacak mutabakat ve bizlere verilecek görev önemlidir. Bu görev verildiği andan itibaren hazırladığımız projeleri anlatacağız ve özellikle de Mardinimizin oy deposu olarak bilinen Kürt kökenli vatandaşlarımızın yoğunlukta olduğu "Kürt Koridoru" olarak da adlandırdığımız, Kızıltepe, Nusaybin, Derik ve Mazıdağı ilçelerinde ciddi bir çalışma yapmamız gerekecek. Aile büyüklerimiz ve dostlarımızla birlikte sözünü ettiğimiz koridorda adeta mekik dokuyarak insanlarımızın ayağına giderek bu anlamda desteklerini alabileceğimize inanıyoruz."dedi.
Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş, Yazı İşleri Müdürümüz Kadir Üründü ve Sayfa Editörümüz Velit Aok'a çalışmalarını anlatan Kahraman, Mardin'in geleceğine dair iyi dilek ve temennilerini paylaştı.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
2 yorumDedik tekaday tüm halkin hizmetinin altindan kalkan yaninda olan trk isim vejdin kahraman
AGLIYALIMMI GULELIMMI AK PARTI MARDINDE CILDIRDI.