Büyükşehir'den refüj ve kavşaklara kışlık çiçek dikimi
Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kavşaklara ve refüjlere kışlık menekşe dikimi yapıldı.
Çalışmaları yerinde denetleyen Büyükşehir Genel Sekreteri Ahmet Zirek ve Daire başkanları ise işçilerle tek tek ilgilenerek yapılan çalışmalarda kendilerine başarı dileklerinde bulundu.
Çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sinan Karahan ise "Birkaç gün yaşanan yağış ve soğuklardan dolayı çalışmalarımızda aksaklıklar yaşandı. Ama bizler Mardin halkının yıllardır özlem duyduğu temiz ve yeşil bir Mardin için çalışmalarımıza tekrardan hız verdik. Çalışmalarımız sadece bunlarla kısıtlı kalmayacağı gibi ağaç dikimi ve halkın dinlenebileceği yeşil alanların kurulması ile devam edecektir. Bizler Mardin halkı için her zaman çalışmaya hazırız. Bizim için önemli olan halkın huzuru ve memnuniyetidir" dedi.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
1 yorumArtukluya yapilan her hizmettin aynısı Kiziltepe'ye de yapılmalı ; çünkü büyükşehir belediyesini besleyen ekonimisiyle Kızıltepe'dir.Eğer dengeli bir hizmet anlayışı benimsenmese seçimlerde Kiziltepe en iyi cevabı verecektir.