tatlidede

Çakar, Bakan Güler'e hazırladığı raporu sundu

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, İçişleri Bakanı Muammer Güler'e ilçe sorunlarıyla ilgili hazırladığı bilgi raporunu sundu.
  • 10.02.2013 21:13
Çakar, Bakan Güler'e hazırladığı raporu sundu
Türkiye’de her il ve İlçede Sınavlar yapılıyorken Yalnız. Kızıltepe’de yapılmıyor. Suçu olan cezasını Çeksin Kızıltepe halkının ne suçu Var.
Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Kızıltepe İlçesinin Önemli Sorunları Rapor Halinde Bakan Muammer Güler ve Vekil A.Rahim Akdağ’a Sundu.

1-İlçemize Fakülte İstiyoruz Artuklu Üniversitesi Rektörü Omay, Kızıltepe İlçesine Önem Vermiyor. Bunun için 3 yıldır Müracaatımız Var.

2- Sınav için Kızıltepe Cezalandırılmış ilçe olarak görüyorlar, Türkiye’de her il ve İlçede Sınavlar Yapılıyorken Yalnız. Kızıltepe’de Yapılmıyor. Cezası Olan Çeksin Kızıltepe Halkının Ne Sucu Var.

3-Kızıltepe’de bir yanık Tedavi Merkezi'nin Kurulmasını İstiyoruz.

4-Mardin Kızıltepe Arasındaki Duble Yolu Halen Tamamlanmadı. Sayısız Kazalar Oldu Can ve Mal Kaybı Oluyor.

5.İlçemizde Bir Madde Bağımlılığı Rehabilitasyon Merkezi Kurulsun.

Kaymakamlık Ziyaretinden Sonra Esnafları Ziyaret Ederken Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar’la Tokalaşan Bakan Muammer Güler Çev-Gön Başkanına; “Zergan sorunu hal oldu gerekeni yapıyoruz merak etmeyin” dedi.
Çev-Gön Başkanı Çakar da Bakana Teşekkür Ederek; “Sayın bakanım ilçemizde sınavlar yapılsın öğrencilerimiz mağdur oluyor” dedi. Çakar'ın sözleri karşısında gülümseyen Bakan Güler; “Onu da Yapacağız” dedi.

Yorumlar

Image
Memet Demir
13.02.2013 / 10:29

Berdan bey Çevgön Başkanımız Çevre sorunlarını hakiyla göndeme taşıyor hepimiz biliyor yıllardır Zergan ile çalışmaları Belediye ile diyoloğ ve temasları D.Bakırada Ekoloji toplantılarına ve Hasankeyf te yapılan etkinliklere Mardin Büherkı konusu bazı köylerin kanalizasıyon durumunu göndeme alıp basına ve kamuoyu ile paylaştı ilgililere ileti duyurdu ama bunun ötesınde Tahmin ederi Menduh bey Kızılte KESK te Kızıltepe SAĞLIK VE sOSYAL hİZMET EMEKÇİLERİ SENDİKASINDA DA EĞİTİM SEKRETERİ dır tabiki ilçenin diğer sorunlarınada değenicek ve göndeme taşiyacak bu doğrultuda kendisini kutluyoruz desteklıyoruz saygılarımızı iletıyoruz.

Image
Hasan Karaaslan
13.02.2013 / 10:15

Bey efendi Sayın yorumcu BERDAN bey sen uyuyorsun ve bu çevgön ve menduh beyi sevmeyen bir iki kişi var tahmin ederim Menduh bey de sizleri biliyor siz her ne kadar onu eleştırseniz o kadar güçlü oluyor puan kazanıyor.Sende ilçen için çalış birşeyler yap sen yanlınız Menduh beyın bakanla çekilen resimlerıne bakiyorsun onun ve onun dernek çalışmalarına bak faliyetlerıne bak kızıltepe ne gibi çalışma ve faliyet yapiyor güreceksın. o zaman konuş.cesaretın vars sende ilçemizin sorunlarını ele al Bakana değil herhangi bir yetkiliye ver göreyim.Menduh hangi talepleri bakana sunmuş basınadan okudunmu okumamişsın okumuş olsaydın bunu yazamazdı sen yanlınız Menduh Çakar Başkan nın bakanla çekilen resme bakmişsın biraz insaflı ol arkadaşalar.rant peşinde olanlar koltuk için çalışaanlar menfaat için çalışanlar bunları eleştıki bizde seni destekliyelim dostum.selam saygı hoşça kal

Image
berdan
12.02.2013 / 00:17

Ya bu arkadaş o kadar kendini öne çıkarıyor ki açıkça basında kendini öne çıkarmak için haber yapıyor.Çakır ne emeği olmuş ki gelene gidene 2 sayfalık ezberlenmiş kağıtlarını sunuyor. Çevre gönülüsü ise çevre sorunlarını bakanımıza sunsun. Resim çek. diyor bakan beyin yanında resim çek diyor

Image
Hasan Karaaslan
11.02.2013 / 13:53

Selam Menduh bey sizleri kutluyorum.Bu İlçe için çaban çalışman faliyetlerın <br>Hepsini görüyoruz bir dernek olarak ancak bu kadar olur.Mesajınızı verdınız Halkımız artık gerekeni yapsın yetkililer ilgililer gerekeni yapsın daha ne yapacaksınız.<br>Zergan Deresi ihalesi marta yapılacak hayırlı olsun emeği geçenlere şükranlarımızı iletıyoruz.<br>Çevgön nın Bakana iletiği diğer 5 istek önerilerine destek veriyoruz halkımız bunun arkasında durmamız lazım.<br>Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği nin sunduğu öneriler çok güzel inşalla Sayın Vekilimiz Abdurrahim Akdağ bunlarıde göndeme alacaktır allah muafak etsın

Yorum Yaz