matesis
dedas

Çelik'ten Örnek Gösterilecek Veda

Burdur İl Müftülüğü görevine atanan Mardin İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, mütevazı bir veda yemeğiyle Mardin'e veda etti.
  • 08.08.2023 13:50
Çelik'ten Örnek Gösterilecek Veda

Üç yıla aşkın süredir Mardin'de görev yapan Mardin İl Müdtüsü Ali Hayri Çelik, Mardin'deki görevine müftülük personeli ve mesai arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşen veda yemeğiyle Mardin'e veda etti. 

Sıcak kanlılığı ve güler yüzlülüğü ile kendisini tanıyanların gönlünde iz bırakmayı başaran İl Müftüsü Çelik'in vedasındaki yemekteki sadelik ve samimiyet ise dikkatlerden kaçmadı.

Alışılagelmiş şaşalı - gösteriş kokan, yıldızlı otel veya restoarant sevdasından uzak, müftülük binasının zemin katılda bulunan yemekhanede gerçekleşen imece usulü örnek veda yemeğindeki sadelik, yemeğe katılan müftülük personelinin kendi yemeklerini kendilerinin doldurduğu self servis örneğiyle de dikkatlerden kaçmadı.

Mardin İl Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi ile Artuklu İlçe Müftüsü Abdullah Işık'ın birer konuşma yaptıkları veda yemeğinde mesai arkadaşlarına veda eden Müftü Çelik ise; "Siz değerli personelimizle yaklaşık 3 yıldır birlikte uyum içinde çalıştık. Din Hizmeti gibi ağır bir sorumluluğu birlikte yüklendik. Çalışma ve gayretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerim olan Burdur'da da her zaman bir kapınızın olduğunu unutmayın. Benden yana olan haklarımı helal ediyorum. Her biriniz görevini layıkıyla yerine getirmekte gayret gösteren değerli vede benim için bir o kadar kıymetli insanlarsınız, haklarınızı helal edin. Hepiniz Allah'a emanet olun." dedi.

Haber: İbrahim Üründü

Bir 6 kişi ve biryani görseli olabilirBir 12 kişi, ders çalışan insanlar ve masa görseli olabilir

 

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Dağdelen
08.08.2023 / 14:34

Bunda garipsenecek ne var.Bir din adamının yapması gereken en önemli özelliği bu olsa insanların zar zor gecindiği bu devirde gayet normal bir davranış. Yalnız din adamı değil bütün bürokratların böyle davranması gerekir.

Yorum Yaz