diorex
Dedas

Cenazeler Gözyaşları arasında Irak'a gönderildi

Mardin'in Artuklu ilçesinde araçlarına kurulan pusu sonucu katledilen Irak uyruklu 3'ü kadın 5 kişinin cenazeleri Mardin'den Irak'a gönderildi.

  • 19.01.2023 22:56
Cenazeler Gözyaşları arasında Irak'a gönderildi

Merkez Artuklu-Nusaybin karayolunun Yeniköy Mevkii'nde gece saatlerinde Irak plakalı bir araçta bulunan 3'ü kadın 5 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenden silahlı saldırıya uğradı.

Saldırganlar, araçtakileri indirdikten sonra ateş açarak olay yerinden kaçtı. Saldırı sonrası Irak uyruklu Hıdreen Abdullah Salih, Waheda Haedar Jasim, Abdullah Saleh Mustafa, Chiman Shaheen Khalid ve Ahmed Jalaladeen İbrahim hayatını kaybetti.

Olay sonrası polisin yaptığı çalışmalar sonucu 4 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.

Elazığ'dan gelen cenaze ile birlikte Mardin'de otopsileri tamamlanan 5 cenaze dualar eşliğinde cenaze nakil araçlarına bindirilerek Irak'a gönderildi.

Yorum Yaz