tatlidede

CHP'li Çeviköz, Kılıçdaroğlu için destek istedi

CHP İstanbul Milletvekili ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, Kızıltepe ilçesinde esnafı dolaşarak 28 Mayıs'ta yapılacak İkinci Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istedi.
  • 22.05.2023 16:08
CHP'li Çeviköz, Kılıçdaroğlu için destek istedi

Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Türkiye geçtiğimiz Pazar günü sandık başına gitti. YSK tarafından açıklanan sonuçlara göre; Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kaldı. 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Millet İttifakı bileşenleri bugün Kızıltepe'de sahaya indi.

CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz, İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan, Kızıltepe İlçe Başkanı Şehmus Abdioğlu, CHP Mardin Milletvekili Adayı Nurettin Kılıç, Güneydoğu Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Bedran Karaboğa, Özgürlük Meydanında esnafı ziyaret etti. CHP gençlik kolları üyeleri broşür dağıtarak vatandaşları sandığa çağırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mardin'de iyi bir oy oranı aldığını vurgulayan Ünal Çeviköz, vatandaşın korkmadan tekrar sandığa giderek oyunu Kemal Kılıçdaroğlu'na  vermesini istedi. Çeviköz, sandık güvenliğini koruyacağını söyledi.

Haber: İsmail Aydoğan

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz