Mardin Life haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Çerezler
Site, okuma tercihlerini (örneğin tema) cihazınızda tutmak için zorunlu çerezler kullanabilir. Üçüncü taraf reklam ve analitik kodları canlı sitede ayrıca bildirilir.
Alıntı
Kısa alıntılarda kaynak “Mardin Life” ve haberin kanonik URL’si belirtilmelidir. Temiz metin sürümü için haber adresinin sonuna .md ekleyin.
Yorumlar
Yorumlar herkese açık yayınlanır. Adınızı yazmazsanız “Ziyaretçi” olarak görünür. Hakaret, yasa dışı içerik ve kişisel veri paylaşımı kaldırılır.
Yorumlar
5 yorumTek sorumlu PKK'dır.
Valla ordaki halkin Allah yqrdimcisi olsun . ama saf olan kandirilan ve zorla pkk ya yardim etmek zorunda birakilanlqrin.yollara hendek ac bomba koy sonra nie ambulans gelmio. Nie cikamiorm disari. Yahu ciktigin gun cocugun bombaya basti eli kolu gitti.kapilarini acmasan evi tarariz dendi evibtaradin yine sucu askere polise attin.Allah cocuklara yardim etsin. Baska bisu demiorm
Sadece korkaklar kendi halkını kavgasında kalkan olarak kullanır. PKK ve HDP onurlu olsalardı sivillerin arkasına sığınarak devletle mücadele etmezlerdi.
Allah oradaki halkın yardımcısı olsun...
biji cizîrê botan