tatlidede

Club Artuk'a En Başarılı Spor Salonu Ödülü!

Club Atuk Spor ve Yaşam Merkezi, Mardin'de ilk kez düzenlenen Mezopotamya Ödülleri töreninde Mardin'de yılın en başarılı spor ödülünü aldı.
  • 07.08.2021 14:45
Club Artuk'a En Başarılı Spor Salonu Ödülü!

ClubArtuk Spor ve Yaşam Merkezi Mardin'de en gözde spor salonu haline geldi.

Mardin'de açılan en büyük spor ve yaşam merkezi olan salonda hemen hemen bütün spor dallarını kapsayan ekipmanlar mevcut.

Club Artuk Spor ve Yaşam Merkez'ine Sporseverler tarafından ilgi her geçen gün artıyor.

CLUB ARTUK'A ÖDÜL!

Mardin'in kültür, sanat ve turizmine dikkat çekmek için MİM Ajans tarafından bu yıl ilki düzenlenen Mezopotamya Ödülleri Çoşkulu bir törenle sahiplerini buldu.

MİM Yapım Ajans ve Organizasyon Sahibi Organizatör Mehmet Mazlum Bozdağ ile ünlü sunucu Özlem Demir tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Mezopotamya Ödülleri Mardin” ile ünlü sanatçılar, iş adamları ile şehrin yöneticileri bir araya geldi.

Mardin'de ilk kez düzenlenen ve Tuğba Özay ve Şenol İpek'in sunduğu Mezopotamya Ödülleri töreninde Club Artuk Spor ve Yaşam Merkezi de spor alanında ödül aldı.

Club Artuk Spor ve Yaşam Merkezi'ne yılın 'En Başarılı Spor Salonu' ödülü verildi.

Ödülü Ünlü sunucular; Tuğba Özay ile Şenol İpek'in elinden Club Artuk Spor ve Yaşam Merkezi'ni temsilen Burak Dede aldı.

Dede, "Başta biz Club Artuk olarak spor salonu olarak değil değerli Mardin halkı için bir yaşam tesisi olarak hizmet vermekteyiz. Gayretimiz tabii ki Mardin için en iyi olmak, en iyisi olmak diyorum. Tüm vatandaşlarımıza ve buradaki değerli misafilere teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Aydın

Yorum Yaz