tatlidede

Daha huzurlu bir Nur Mahallesi için: Abdulvahap Bozdemir

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Muhtar adayları belli olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Abdulvahap Bozdemir Nur Mahallesi için Muhtarlık adaylığını açıkladı.
  • 18.03.2024 09:29
Daha huzurlu bir Nur Mahallesi için: Abdulvahap Bozdemir

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Mardin'de de muhtar adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Nur Mahallesi için Abdulvahap Bozdemir adaylığını açıklayarak, Mahalle sakinlerine seslendi.

Bozdemir, "Nur Mahallesinin değerli insanları, sizler, hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst, şeffaf, sözüne sadık, vaadlerini yerine getiren, yerine getirmeyeceği şeyleri vaad etmeyen, vatandaşın hakkını yemeyen yedirmeyen, daima haktan ve halkından yana tavır koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek kadar alnı açık cesur, geçmişi temiz, kişilikli, yetenekli, girişimci, işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunları bilen ve kabul eden bir kardeşiniz olarak göreve talibim." ifadelerine yer verdi

Seçildiği takdirde önceliklerini sıralayan Bozdemir, şu ifadelere yer verdi:

"-Mahallemizde ki ulaşım sorununu çözeceğim. Halk otobüsü geç saate kadar artık hizmet verecek.

-Mahallemizde başıboş sokak hayvanları için barınak yaptıracağım, halkımız ve çocuklarımız korkmadan gönül rahatlığıyla mahallemizde dışarıda dolaşabilecek.

-Sokak aydınlatması, Kanalizasyon, Yeşil alan sorunlarını çözeceğim.

Bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım. Siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek çalışmamız gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. İnsanların yüzlerinin, gözlerinin rengi farklı olsa da gözyaşlarının rengi hep aynıdır. Gözyaşları ile yoğrulan dünyada gözyaşı olmayan Mutlu, Huzur dolu ve Aydınlık yarınlar için el ele gönül gönüle Nur Mahallesi için güzel günlere diyor hepinizin desteğini istiyorum. Sevgi ve saygılarımla."

Abdulvahap Bozdemir kimdir?

Merhaba ben Abdulvahap Bozdemir 1987 doğumlu Mardin Acar köylüyüm Dekori ailesi 37 yaşındayım yaklaşık 20 yıldır esnafız mobilya işi ile uğraşıyoruz Bozdemir ailesi olarak 22 mağazamız Mardin mevcuttur lokantalarımız eski Mardin'de konaklarımız ve Yenişehir'de otellerimiz mevcuttur aile olarak esnafız

NUR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

ABDULVAHAP BOZDEMİR Gsm: 0542 785 0213

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz