tatlidede

DEDAŞ'tan 49 mahalleyle ilgili kesinti duyurusu

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği Cumartesi ve Pazar Günü uygulanacak elektrik kesintilerini duyurdu.
  • 26.08.2022 14:58
DEDAŞ'tan 49 mahalleyle ilgili kesinti duyurusu

Derik ve Mazıdağı'nda Cumartesi günü, Kızıltepe'de ise Pazar Günü gün boyu 09:00-17:00 Saatleri arasında yaşanacak kesintilerle ilgili etkilenecek mahallelerin isimleri şöyle sıralandı.

DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından bildirilmiştir.
Etifosfat Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F1 Yağmur ve F15 Tarımsal fiderleri üzerinde bulunan trafolarda OSOS ekipleri tarafınca yapılacak olan okuma-bakım çalışmaları nedeniyle 27.08.2022 Cumartesi günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Mazıdağı İlçesinden; Atalar, Ekinciler, Evciler, Gümüşpınar; Konur, Meşeli, Sağmal, Tanrıyolu, Ulutaş, Yalınağaç, Yağmur, Çayönü, Ürünlü, İkisu ve Şanlı Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Dikmen-1 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F14 Alanlı fideri üzerinde bulunan trafolarda OSOS ekipleri tarafınca yapılacak olan okuma-bakım çalışmaları nedeniyle 27.08.2022 Cumartesi günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Derik İlçesinden; Alanlı, Beşbudak, Kovalı ve Kuyulu Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Dikmen-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F6 Taşlıca, F7 Konuklu, F8 Boğaziye, F11 Kırkkuyu, F12 Alakuş ve F13 Ofis fiderleri üzerinde bulunan trafolarda OSOS ekipleri tarafınca yapılacak olan okuma- bakım çalışmaları nedeniyle söz konusu fiderlerde 28.08.2022 Pazar günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akdoğan, Alakuş, Arıklı, Atmaca, Beşik, Bozhöhük, Büyükboğaziye, Büyükdere, Cantaşı, Çanaklı, Çatalca, Çetinkaya, Çıplak, Demirkapı, Kayapınar, Kaynarca, Kırkkuyu, Konuklu, Köprübaşı, Körsu, Küçükboğaziye, Küplüce, Odaköy, Ofis, Otluk, Tarlabaşı, Taşlıca, Tıraşlı, Tosunlu ve Yarımca Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz