matesis
dedas

DEKİNSAN, Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülüne layık görüldü

DEKİNSAN Grup yönetim Kurulu Kurucu Ortağı Hasan Keleşoğlu, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
  • 22.08.2023 18:04
DEKİNSAN, Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülüne layık görüldü

Mardin’in yurt dışındaki en büyük ticari hacmine sahip Müteahitlik firması DEKİNSAN Grup, Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülüne 3. kez layık görüldü. DEKİNSAN Grubu’nun Ödülünü Geçtiğimiz yıl Şirketin yönetim kurulu Başkanı Kenan Kösen alırken, aynı ödülü bu yıl şirketin kurucu ortağı İş adamı Hasan Keleşoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara'da düzenlenen “Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödül Töreni’nde Mardinli İşadamları Hasan Keleşoğlu, Yenigün İnşaatın Sahibi İş İnsanı Mithat Yenigün ile Zafer İnşaatın Sahibi Necati Yağcı bu yılda Türkiye’nin dev firmaları arasında yer aldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da hazır bulunduğu ödül töreninde Cengiz, Limak ve Rönesans Holding ile birlikte Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmaları arasında ödül almaya hak kazanan DEKİNSAN Grubu’nun ödülünü grup adına Yönetim Kurulu Üyesi, şirketin kurucu ortağı Mardinli taınmış İş insanı Hasan Keleşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın elinden aldı.

"İSTİHDAMI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Aldığı ödül ile Mardin’e gurur yaşatan DEKİNSAN Grup Başkanı Hasan Keleşoğlu, Yurt dışında yaptıkları ticari faaliyetlerle üst üste 3. kez kez ödüle layık görülmüş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.

İşadamı Keleşoğlu, ”Dekinsan Grup olarak Dünya genelindeki ENR Müteahhitlik listesinde yine “Dünyanın En İyileri” arasında yer almaktan dolayı gururlu ve mutluyuz. Düzenlenen törenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödülümüzü aldık. Başta Dekinsan Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucu ortağım Kenan Kösen olmak üzere, emeği geçen tüm Dekinsan Ailemize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. DEKİNSAN Grup olarak çalışmaya üretime ve istihdama katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında binlerce çalışanlarımızın emekleriyle firmamızı büyütmeye ve milli sermayeye katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bugün aldığımız bu ödülü çok sevdiğimiz ve aidiyet duygusuyla bağlı olduğumuz dinlerin ve dinlerin kadim şehri güzel Mardinimize ithaf ediyoruz.” dedi.

Resimfeatured

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz