tatlidede

Demir’e destek ziyaretleri devam ediyor

27. Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 25. dönem AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Deniz Yeşilli Seçim Koordinasyon Merkezinde Belediye Başkan Adayı Hayrettin Demir’e destek ziyaretinde bulundu.
  • 28.03.2024 10:19
Demir’e destek ziyaretleri devam ediyor

Mardin’in yeşilli ilçesinde seçimlere az bir süre kala adaylar arasında çekişmeli heyecan giderek artıyor. Seçim çalışmaları kapsamında adaylara Yeşilli Belediye Başkan adayı Hayrettin Demir’e destek ziyaretleri devam ediyor.

27. Dönem Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve 25. dönem Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Deniz Yeşilli Seçim Koordinasyon Merkezinde belediye başkan adayı Hayrettin Demir’i ziyaret ederek, destekte bulundular.

31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesi Yeşilli Belediye Başkan aday Hayrettin Demir’e destek ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Demirkaya ve Deniz seçimin her zaman galibi yine sandıklardan AK Parti zaferle çıkacağını belirttiler.

Yeşilli Belediye Başkan adayı Hayrettin Demir ise, "Ziyaretleriyle, çalışmalarımıza destek verdikleri için kendilerine teşekkür ederim. İlçemize kazandıracağımız daha çok eser, yapacağımız daha çok hizmet var. Bu nedenle herkesin oyuna ve desteğine talibim. İnşallah 31 Mart’ta Yeşilli yeni bir zaferle tekrar AK Parti olarak hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz." ifadelerini kullandı

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz