matesis
dedas

Derikli Ozan Kabak'a Premier Ligi Yolu Göründü

Mardin Derik'li olan Galatasaraylı Genç Futbolcu Muhammed Ozan Kabak, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Cardiff City ile her konuda anlaştı.
  • 03.01.2019 14:03
Derikli Ozan Kabak'a Premier Ligi Yolu Göründü

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in verdiği şansı iyi değerlendiren ve gösterdiği performansla kısa zaman içerisinde vazgeçilmezler arasına giren Derikli Muhammed Ozan Kabak'ın temsilcileri, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Cardiff City ile her konuda anlaştı.

 

Ankara'da Cezaevi Müdürü olarak çalışan Derik'li babanın üç çocuğundan biri olan U17 Milli Takımı ve Galatasaray'ın değişmez savunma oyuncusu genç futbolcu Muhammet Ozan Kabak, İngiliz kulübünün, serbest kalma bedeli 7.5 milyon Euro olan ücreti ödeyerek genç oyuncuyu kadrosuna katacağı iddia edildi.

 

Geçtiğimiz yıl Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye geçtiğimiz yılki asgari ücret tutarı olan aylık 1600 lira karşılığında imza atmış idi.

Sarı kırmızılı kulüp Ozan'a önceki gün yeni sözleşme teklif etmiş, ancak genç futbolcu buna yanaşmamıştı.

Yorumlar

Image
Ğursi
04.01.2019 / 08:19

Ozan biraz daha pişmeli. Daha büyük takımlara gidebilmeli. Ayrıca rotasyonun olduğu bir takıma değil de sürekli oynayabileceği bir takımda oynamalı, kanaatindeyim.

Image
Ozan kabak
03.01.2019 / 21:32

yokk yaa ne derik'i michael jackson deriklidir.. ozanda kosarlıdır vahh... Herkesi mardinli ettiniz yeter yaw

Yorum Yaz