matesis
dedas

Didem Didar Balcı hastaya ne dedi? Didem Didar Balcı neden hasta ile tartıştı?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem olana Doktor Didem Didar Balcı yaptıkları ile büyük tepki topladı. Olayın ardından Doktor Didem Didar Balcı'nın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Didem Didar Balcı kimdir? Aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Didem Didar Balcı ne yaptı, ne dedi? neden gündemde? Didem Didar Balcı ne iş yapıyor? Didem Didar Balcı nerede eğitim gördü, ne mezunu? Didem Didar Balcı nerede çalışıyor, daha önce nerelerde görev yaptı? Didem Didar Balcı hangi hastanede görev yapıyor? Didem Didar Balcı hastaya ne dedi, neden hasta ile tartıştı? İşte Didem Didar Balcı hakkında merak edilen detaylar...
  • 29.09.2022 20:06
Didem Didar Balcı hastaya ne dedi? Didem Didar Balcı neden hasta ile tartıştı?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem olana Doktor Didem Didar Balcı yaptıkları ile büyük tepki topladı. Olayın ardından Doktor Didem Didar Balcı'nın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu.

Peki, Didem Didar Balcı kimdir? Aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Didem Didar Balcı ne yaptı, ne dedi? neden gündemde? Didem Didar Balcı ne iş yapıyor? Didem Didar Balcı nerede eğitim gördü, ne mezunu? Didem Didar Balcı nerede çalışıyor, daha önce nerelerde görev yaptı? Didem Didar Balcı hangi hastanede görev yapıyor? Didem Didar Balcı hastaya ne dedi, neden hasta ile tartıştı?

İşte Didem Didar Balcı hakkında merak edilen detaylar...

Doktor Didem Didar Balcı hakkındaki iddialar ne?

Olay, 27 Eylül tarihinide İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cildiye Polikliniği önünde meydana geldi. Hastanede tedavi gören çocuğuyla birlikte polikliniğin kapısına gelen kadın, tahlil sonuçlarını cildiye doktoru Didem Didar Balcı’ya göstermek istedi.

"İşim var, sana ne?"

Bu sırada odasından çıkan Balcı, ile kadın arasında tartışma çıktı. Tartışma cep telefonu kamerasıyla da görüntülendi. Kamera görüntülerinde hasta yakını kadının doktor Balcı'ya, “Nereye gidiyorsunuz?” diye sorduğu, doktor Didem Didar Balcı’nın ise "İşim var, sana ne? Yöneticim çağırdı, sana hesap mı vereceğim? Sen kimsin de bana hesap soruyorsun. Çağırın şu güvenliği. Kim bu kadın ya. Sen kimsin de bana hesap soruyorsun." dediği görüldü.

"BU NE MANYAKLIKTIR"

 

Hasta yakınının “Tabii, öyledir” sözüne sinirlenen Balcı, güvenliğin çağrılmasını ve durumu başhekimliğe söyleyeceğini belirtti. Bağrışmalar üzerine anne, çocuğun yanında böyle bir tartışma yaşanmaması gerektiğini ifade etti. Bu sırada araya giren bir kadın, doktor Balcı’nın sakinleşmesini sağlamak için omzuna dokundu.

Didem Didar Balcı bu kez de başka birinin kendine dokunmasına sinirlenip, duruma tepki göstererek "Niye dokunuyorsun bana. Bu ne manyaklıktır ya. Doktora dokunmak, konuşmak" dedi.

Bir güvenlik görevlisi de tarafların arasına girerek olayı yatıştırmaya çalıştı.

"O KADAR PARAN VARSA ÖDERSİN"

Her iki taraf da birbirlerine tepki gösterirken, bu kez doktor Balcı, “Seni mahkemeye veririm, ödersin 10 bin lirayı görürsün o kadar paran varsa” dedi. Koridorda bulunanlar ile hastane görevlileri, tarafları güçlükle sakinleştirdi.

Sosyal medyada da paylaşılan video vatandaşların tepkisini çekti. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, olay sonrası doktor Didem Didar Balcı hakkında idari soruşturma başlattı.

İşte o tartışmanın görüntüleri

DOKTORA İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktor ile hasta arasında yaşanan tartışmaya ilişkin doktor Didem Balcı hakkında idari soruşturma başlattı.

Didem Didar Balcı kimdir?

İlk, orta ve lise eğitimini memleketi İzmir'de geçiren Doktor Didem Didar Balcı, üniversite eğitimini ise 1999 senesinde Hacettepe Tıp Fakültesi'nde bitirmiştir.

2001-2005 yılları arasında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Dermatoloji Bölümü’nde uzmanlık ihtisasını tamamlamıştı.

Didem Didar Balcı, 2012 senesinden beri İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dermatoloji hekimi olarak görev yapmaktadır.

İŞTE TEPKİLER…

Sosyal medyadaki tepkiler ise şöyle: "Bir kamu görevlisinin kamu hizmeti verdiği kişilerle bu şekilde diyaloğa girmesi doğru değil."

"Mahalle doktoruna gitmiştim kaba ve kibirliydi sanki bedavaya çalışıyorlar. Devletin parası ile halka hizmet için ordasın."

"Hem çocuğunun yanında Annesine hakaretler savuruyor. Hem de kendini yatıştırmaya çalışan başka birine "sen kimsin ya doktora dokunuyorsun" diyor. Ve bu cümleler gerçekten karakterini ortaya koyuyor."

"Doktorların bazıları para için görevi bırakıp eylem yaparlarsa parayı alınca hizmetleri böyle oluyor maalesef..."

Yorum Yaz