Doğu Karadeniz kıyıları ile bazı doğu illerinde sağanak bekleniyor
Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı, yer yer çok bulutlu hava beklenirken Doğu Karadeniz kıyıları ile bazı doğu illerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Marmara'nın doğusu, Trakya'nın batısı ve Bolu çevrelerinde ise sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu olacak.
Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin ve Ordu ile Kars, Ardahan, Erzurum'un kuzey kesimleri ve Van'ın doğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Diğer bölgelerde ise havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.
Sabahın ilk saatlerinde Marmara'nın doğusu, Trakya'nın batısı ve Bolu çevrelerinde pus ve yer yer sis etkili olacak.
Sıcaklıklarda önemli değişiklik yok
Hava sıcaklıklarının ülke genelinde önemli bir değişiklik göstermesi beklenmiyor.
Rüzgârın ise genellikle kuzeyli, güney kesimlerde güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi öngörülüyor.
İLKHA