Dost-Der, Dost elini uzatmaya devam ediyor
Mardin merkezde faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu'na üye Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der), 2016 yılı içerisinde 638 aileye 30 bin 270 TL değerinde ayni ve nakdi yardımda bulundu.
Veske, "Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Mardin'e yerleşen Suriyeli muhacir kardeşlerimize ve yine çukur siyaseti yüzünden evlerini terk ederek Mardin merkeze yerleşen Diyarbakır Sur, Şırnak, Cizre ve Nusaybinli ailelere elimizden geldiğince yardımda bulunmaya gayret ettik. Dernek olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana yaptığımız yardımlarla birlikte ailelerimizi özel olarak ziyaret ederek, dost eliyle kalplerini doyurmaya çalıştık." dedi.
Yardımlarının bu yıl içerisinde de devam edeceğini ifade eden Veske, "Yardımlarımızın daha fazla ailelere ulaşması için tüm hayırseverlerden destek bekliyoruz. Yıl boyunca başta hayırseverler olmak üzere tüm üye ve gönüllülerimize yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
1 yorumAllah hayrınızı kabul etsin