matesis
dedas

Düğün Salonunu stadyuma Çevirdiler

Mardin'de evlenen fanatik Beşir ile Selcan Önelge çifti yaptıkları düğünde gelinlik ve damatlığın üzerine Fenerbahçe forması giydi.
  • 21.06.2019 17:54
Düğün Salonunu stadyuma Çevirdiler

Mardinli fanatik Beşir ile Selcan Önelge çifti renkli bir düğün ile dünya evine girdi. Arkadaşlarının pankart açıp, slogan atarak düğün salonunu stadyuma çevirdiği düğünde yeni evli çift, gelinlik ve damatlığın üzerine sarı lacivert Fenerbahçe forması giydi. Fenerbahçe formalarla düğünde oynayan gelin damat, davetlilerle birlikte havai fişek ve konfetiler eşliğinde Fenerbahçe marşları söyledi. Düğünde fenerbahçe renkleri olan sarı ve lacivert renkli pasta ikram edildi.

Fenerbahçe marşlarıyla coşkunun tavan yaptığı düğünde ömür boyu sürecek birlikteliğe karşılıklı olarak ‘evet’ diyen genç çiftin mutluluklarına şahit olan davetliler gece geç saatlere kadar eğlenerek unutulmaz bir akşam geçirdi.

Düğününe Fenerbahçe formasıyla çıkmanın hayali olduğunu anlatan damat Beşir Önelge, "Daha önce bunun hayalini kuruyordum. Düğünümde de bunu hayata geçirdim. En çok sevdiğim renkleri, fanatiği olduğum takımımın formasını en mutlu günümüzde giydik, mutluluğumuz katlandı.

Gelin Selcan Önelge ise Fenerbahçe formasının gelinliğinin üstüne çok yakıştığını belirterek kendisine bu ynytlmaz geceyi hazırlayan eşine teşekkür etti.


Yorum Yaz