matesis
dedas

Dündar Ailesi'nin Mutlu Günü

Mala Kado Aşiretinin ileri geleni merhum Şeyhmus Dündar'ın oğlu Elektrik ve Elektronik Mühendisi Selim Dündar ile Mardinli Kaya Ailesi'nin kızı Pelin Dündar gerçekleştirilen düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.
  • 11.06.2022 23:00
Dündar Ailesi'nin Mutlu Günü

Mardin'de yerleşik olan Mala Kado Aşiretinin ileri geleni Merhum Şeyhmus Dündar'ın oğlu, önceki dönem AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar'ın kardeşi Selim Dündar, yaşamını kendisi gibi Elektrik Elektronik Mühendisi olan Pelin Kaya ile birleştirdi.

Kızıltepe MOVA Salon'da düzenlenen düğün törenine ilgi büyük oldu. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mahmut Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, il yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanları, Ömeli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile kanaat önderlerin de aralarında bulunduğu iki bine aşkın davetlinin hazır bulunduğu düğün misafirlerin onuruna verilen yemekle başladı.

Düğünün yapıldığı salona el ele tutuşarak gelen gelin Pelin Kaya ile Damat Selim Dündar, alkış ve zılgıtlarla karşılandı. 

Işık gösterileri ve konfeti yağmuru altında salona girişlerinde evlilik akdi için nikah merasimine geçen genç çift, bir ömür boyu sürecek mutluluklarına şahitler ve davetliler huzurunda gür bir sesle "Evet" değişlerine Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, Kızıltepe Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı aynı zamanda ailenin de büyüğü olan Hacı Mahmut Dündar, Hacı Said Dündar ile AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç'ın da aralarında bulunduğu şahitler de imzalarıyla genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, genç çifte iki cihan saadeti dileyerek evlilik cüzdanını aile müessesesini bir ömür boyu korumak üzere gelin Pelin Dündar'a teslim etti.

Düğün pastasını birlikte kesen Pelin & Selim Dündar Çifti, Mardin'in tanınmış mahalli sanatçısı Mehmet Berzi'nin seslendirdiği arapça, kürtçe ve türkçe yöresel müziler eşliğinde davetlilerle birlikte halay çekti, çifte telli oynadı. 

Damadın abisi Mehmet Ali Dündar, Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak, genç çiftin mutluluğuna ve ailenin heyecanına ortak olmak üzere yanlarında bulunan bütün misafirlere Dündar Ailesi adına teşekkür etti.

Çeşitli ikramların yapıldığı düğün gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Mardin Life Ailesi olarak Bizler de; Pelin ve Selim Dündar Çiftini tebrik ediyor, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini temenni ediyoruz.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz