matesis
dedas

e-Devlet çöktü mü, niye giriş yapılmıyor? e-Devlet teknik aksaklık nedeni ne, ne zaman düzelecek?

e-Devlet, Türkiye'de gün içerisinde en çok ziyaret edilen platformların başında yer alıyor. Vatandaşların yoğun talebine bağlı olarak, zaman zaman e-Devlet girişi sorunu yaşanabiliyor. e-Devlet girişi sorunu anlık olmakla birlikte, çok kısa süre içerisinde düzeliyor. Geçtiğimiz günlerde başlan Sosyal Konut Projesi kapsamında başvuruların e-Devlet üzerinden alınması da yoğunluğu arttırdı. Peki, e-Devlet çöktü mü, neden açılmıyor, giriş yapılmıyor? e-Devlet girişi nasıl ve nereden yapılır? İşte, e-Devlet çöktü mü, neden açılmıyor konusuyla ilgili bilgiler haberimizde...
  • 18.09.2022 00:47
e-Devlet çöktü mü, niye giriş yapılmıyor? e-Devlet teknik aksaklık nedeni ne, ne zaman düzelecek?

e-Devlet, Türkiye'de gün içerisinde en çok ziyaret edilen platformların başında yer alıyor.

Vatandaşların yoğun talebine bağlı olarak, zaman zaman e-Devlet girişi sorunu yaşanabiliyor. e-Devlet girişi sorunu anlık olmakla birlikte, çok kısa süre içerisinde düzeliyor.

Geçtiğimiz günlerde başlan Sosyal Konut Projesi kapsamında başvuruların e-Devlet üzerinden alınması da yoğunluğu arttırdı.

Peki, e-Devlet çöktü mü, neden açılmıyor, giriş yapılmıyor? e-Devlet girişi nasıl ve nereden yapılır?

İşte, e-Devlet çöktü mü, neden açılmıyor konusuyla ilgili bilgiler haberimizde...

e-Devlet Kapısı, gün içerisinde milyonlarca vatandaş tarafından ziyaret edilmektedir. Yoğun talebe ve yeni hizmetlere bağlı olarak e Devlet giriş sorunu yaşanabilmektedir.

Bu tip durumlarda, e-Devlet çöktü mü ve neden açılmıyor gibi sorulara yanıt aranmaktadır. e Devlet girişi sırasında yaşanan sorunlar, kısa süre içerisinde giderilmekte ve problem hızlıca düzeltilmektedir.

E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR? E DEVLET GİRİŞ EKRANI 2021

Vatandaşlar, elektronik ortamdaki devlet hizmetlerine ulaşamadıklarında e-Devlet neden açılmıyor konusuyla ilgili bilgi edinmeye çalışmaktadır. Peki, e-Devlet girişi nasıl ve nereden yapılır?

İşte, e-Devlet çöktü mü, neden açmıyor ve e Devlet girişi nasıl yapılır konusuyla ilgili bilgiler;

E DEVLET GİRİŞİ NEDEN YAPILMIYOR, ÇÖKTÜ MÜ?

Yoğun talebe bağlı olarak, e-Devlet giriş sırasında zaman zaman erişim problemi yaşanabilmektedir.

İlgili problemler çok kısa sürede düzeltilerek vatandaşların dijital hizmetlere ulaşması sağlanmaktadır.

E DEVLET GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E-DEVLET GİRİŞ NASIL YAPILIR?

T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet Şifrenizi kullanarak kimliğinizi doğruladıktan sonra sisteme başarılı bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

E DEVLET GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Öncelikle turkiye.gov.tr adresinde e-Devlet kapısına giriş yapabilmek için kullanıcıların e-devlet şifresi alması gerekmektedir.

e-Devlet şifrelerini e-Devlet'e giriş yapmak isteyen vatandaşlarımız PTT merkez müdürlüklerinden veya yetkili şubelerden kimlik kartları ile alabilirler.

Yorum Yaz