matesis
dedas

Eğitimci çiftin olayının altından şiddetli geçimsizlik çıktı

Kızıltepe'de kendisi gibi eğitimci olan eşini 5 ayrı yerden bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra ilaç içerek intihara teşebbüs eden V. B., uzun bir süredir eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenildi. Eğitim karı-kocanın yoğun bakımdaki tedavileri sürüyor.
  • 22.08.2023 16:51
Eğitimci çiftin olayının altından şiddetli geçimsizlik çıktı

Olay, dün akşam saatlerinde Kızıltepe ilçe merkezindeki Yenikent Mahallesi 8'inci Cadde'deki Kosar Apartmanı'nda meydana geldi. Uzun bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan V. B., (38), 2 çocuk annesi Ş. B. (34) 5 yerinden bıçaklayarak, kendisini de kilitlediği odada çok sayıda ilaç alarak intihara kalkıştı.


Sesleri duyan komşuların ihbarıyla bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Evin kapısını kıran ekipler, Ş. B.’ı yerde yatarken buldu. Ş. B., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kilitli odadaki çocuklar çıkarıldıktan sonra V. B.’ın olduğu odaya girildi. Baygın olarak bulunan V. B., yapılan kontrolünde, çok sayıda ilaç aldığı belirlendi. Ş. B., da hastaneye kaldırılırken, 2 çocuk ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.


Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alınan Ş. B.,’ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Özel bir hastanede bulunan V. B.'ın da yoğun bakımda olduğu ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.


Polis, olaya ilişkin soruşturma başlatırken eğitimci çiftin şiddetli geçimsizlik yaşadığı kaydedildi.

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
ahmet
23.08.2023 / 16:53

Bırakın ölsün .

Yorum Yaz